[ŽT] „Lieku rusų politiku“. Buvę rusų politiniai kaliniai šokiruoja savo mąstymu (Video)  (3)

Po apsikeitimo kaliniais laisvę atgavęs rusų žurnalistas Andrejus Pivovarovas turi įdomių minčių apie rusų karą prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų žurnalistas Andrejus Pivovarovas dar visai neseniai buvo politinis kalinys, o dabar Vakarų diplomatijos dėka turi laisvę. Jis toli gražu nėra Putino fanas, bet prisideda prie kontroversiškų kitų buvusių kalinių pareiškimų. Išlaisvinti rusai prieštarauja sankcijoms prieš Rusiją, nes mano, kad jos kenkia tik „paprastiems rusams“. Tuo tarpu Pivovarovas net nenori palaikyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, ginančių savo šalį nuo rusų invazijos.

„Kalbant apie karinių pajėgų rėmimą, man tai, deje, yra nepriimtina. Lieku rusų politiku ir... Pugačiova apie tai gerai pasakė – dauguma žmonių yra priversti ten eiti. Vieni bijo, kitus verčia teisėsauga, trečius – skurdas“, savo sprendimo nepalaikyti Ukrainos gynėjų aiškino Pivovarovas.

[Vokietija] Mažiausia kaina šiais metais! Fantastiški 4in1 suvirinimo aparatai. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
3089 2

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

 

Pasak Pivovarovo, jam nepriimtina linkėti mirties rusų kariams Ukrainoje. Net kai jie žudo ukrainiečius. „Rusų politikas“, kaip save vadina Pivovarovas, apsimeta, kad nesupranta, kad dauguma rusų palaiko Putiną ir jo karą prieš Ukrainą. Ir Putino režimo, kuris ir jį buvo įkalinęs, griūtis kitaip neįvyks. Pivovarovas nepalaiko besiginančių ukrainiečių Ukrainoje – tai yra viskas, ką reikia žinoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(27)
(-25)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: