[ŽT] „Numušė bl@#“. Rusų naikintuvo pilotas nufilmavo savo nusileidimą (Video)  ()

Rusų pilotas nufilmavo savo ir naikintuvo kelionę žemyn. Naikintuvas ir pilotas pakilo kartu, bet žemę pasiekė atskirai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai socialiniuose tinkluose dalijasi netikėtu video. Rusų naikintuvo pilotas leidžiasi parašiutu ir filmuojasi išmaniuoju telefonu. Akimirkai jis spėjo nufilmuoti ir krentantį savo lėktuvą.

„Numušė bl@#“, savo likimą paaiškina rusų pilotas.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5097 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

 

Neaišku, kas čia nutiko. Rusas teigia, kad numušimas buvo staigus, nebuvo laiko sureaguoti. Kadangi naikintuvas skrido dideliame aukštyje ir pilotas neatrodo išsigandęs dėl savo likimo, spėjama, kad tai turėjo įvykti toli nuo fronto linijos. Tiesą sakant, net nežinoma, kada šis vaizdo įrašas nufilmuotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(63)
(3)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: