[ŽT] Dar neregėtas įžūlumas. Kur puolė rusų desantas (Video)  ()

Rusijos kariai bandė pulti tarp sugriautų namų, tačiau Ukrainos smūgiai privertė okupantus apsisukti ir bėgti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos 79-oji atskiroji desantininkų brigada pranešė, kad rusai tankais ir kitais šarvuočiais bandė užimti Konstantinivkos ir Paraskovijivkos kaimus. Neseniai rusai puolė desantininkų ir 471-ojo atskirojo pėstininkų bataliono pozicijas, tačiau jų šturmą laiku pastebėjo Ukrainos žvalgybiniai dronai.

Vaizdo įrašo matyti, kad keli rusų šarvuočiai su pėstininkais sugebėjo prasibrauti į Konstantinivkos pakraštį. Rusai bandė brautis tarp sugriautų namų, tačiau taiklūs Ukrainos smūgiai privertė okupantus palikti kaimą. Ukrainos kariams pavyko sunaikinti vieną tanką ir tris kitus šarvuočius.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3641 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Ukrainos dronai sunaikino aštuonis rusų karius, dar kelis sužeidė.

 

Konstantinivka yra visiškai sunaikinta ir net ukrainiečių šaltiniai pranešė, kad rusai šį kaimą jau užėmė. Tai nėra visai tiesa. Ukrainiečiai užima pozicijas prie pat Konstantinivkos ir neleidžia rusams įsitvirtinti griuvėsiuose.

(166)
(8)
(158)

Komentarai ()

Susijusios žymos: