Smogia spec. tarnybos. „Ten buvo Putinas ir Rusijos gynybos ministras“  ()

Tapo žinoma apie pagrindinę Rusijos gynybos ministro Belousovo ir Lloydo Ostino pokalbio temą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ten buvo Putinas ir Rusijos gynybos ministras. Karinio jūrų laivyno dienos minėjimą Rusijoje lydi karinis paradas ir kiti oficialūs renginiai. Kad kas nors nesugadintų šventės, Belousovas iš anksto kreipėsi į Pentagono vadovą su prašymu daryti spaudimą Ukrainos valdžiai, kad tą dieną Rusijos teritorijoje nebūtų vykdomos jokios operacijos.

Apie tai praneša „Interfax“, remdamasi Rusijos Federacijos užsienio reikalų viceministro Sergejaus Riabkovo pareiškimu.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3641 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Publikacijoje rašoma, kad Belousovas susisiekė su Lloydu Austinu, siekdamas išvengti konflikto su Ukraina deeskalavimo. Jis teigė, kad signalas, kurį Rusijos valdžia siuntė į JAV, pasiekė ne tik Vašingtoną, bet ir jo kontroliuojamų šalių vadovus (greičiausiai turima galvoje oficialų Kyjivą).

„Mes išvengėme naujo eskalavimo“, – iškilmingai pareiškė Sergejus Riabkovas.

 

Kartu Riabkovas užsiminė, kad pokalbis telefonu buvo produktyvus, nes Belousovo signalas buvo išgirstas. Sunku pasakyti, ką Sergejus Riabkovas turėjo omenyje tai sakydamas, tačiau liepos 28 d., Rusijos karinio jūrų laivyno dieną, Ukrainos specialiosios tarnybos atliko keletą sėkmingų operacijų Rusijos Federacijos teritorijoje, buvo atakuota ir „Polevaja“ naftos bazė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(1)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: