[ŽT] „Vienas jų tiesiog dingo!“ Rusai priblokšti. Spėja, kur Ukraina paslėpė F-16 (Video)  (1)

Neseniai įvykęs Ukrainos naikintuvo F-16 skrydis virš Odesos sukėlė platų atgarsį tarp Ukrainos ir Rusijos karo apžvalgininkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo apžvalgininkai teigia, kad virš Odesos užfiksuotas F-16 po to skrydžio patraukė į Moldovą ir dingo iš radarų. Spėjama, kad Ukrainos naikintuvai gali būti bazuojami už Ukrainos ribų.

Rusai mano, kad ukrainiečių valdomi F-16 gali kilti iš kitų šalių, tokių kaip Moldovos, kad būtų sumažinta jų sunaikinimo rizika Ukrainos aerodromuose. Taip, beje, mano ne tik rusai, bet ir kai kurie ukrainiečiai.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais monstrinės energijos stotys! Pamaitins ir elektromobilį, ir visus namus (Video)
4033 4

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis + „FOSSiBOT FB3840“ papildomos baterijos + „FOSSiBOT SP420“ 420W saulės panelės

Išsamiau

Kiti Rusijos šaltiniai teigia, kad F-16 laikomi vakarinėje ir pietvakarinėje Ukrainos dalyse – toliau nuo fronto, bet Ukrainoje. Tai, kad jie nebus dislokuoti arčiau fronto linijos, iš kur galėtų kilti reaguoti į iš okupuotų teritorijų ir Rusijos kylančias grėsmes, rodo ir nuotraukose matomi prikabinami degalų bakai, leidžiantys naikintuvams įveikti didesnius atstumus. Juk Ukraina yra labai didelė šalis.

 

Rusijos Dūmos gynybos komiteto pirmininkas Andrejus Kartapolovas anksčiau teigė, kad Ukrainos F-16 ir jų aerodromai bus teisėtas taikinys, net jei jie bus už Ukrainos ribų. Taip rusai perspėja ukrainiečius nemanyti, kad kovinėse misijose dalyvaujančius orlaivius galima slėpti po NATO vėliava. Bet kažin, ar NATO šalys to norėtų. Greičiausiai aktyviai naudojami F-16 bus Ukrainoje, o užsienyje laikomi naikintuvai bus aptarnaujami ar tiesiog bus laikomi rezerve.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(146)
(7)
(139)

Komentarai (1)