„Kodėl, po velnių?... Įveskime amerikiečių karius.“ Ukraina tiesiog ūžia  ()

„Tai nieko nepakeis“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos konstitucija neleidžia rengti referendumo šalyje galiojant karo padėčiai, pareiškė Igoris Lapinas interviu „YouTube“ kanalui „Pryamiy“. Dabar dėl tos pačios priežasties draudžiama keisti Ukrainos konstituciją, o tai reiškia, kad taikos derybos neįmanomos.

Teisininkas piktinosi kalbomis apie taikos derybas: „Konflikto įšaldymo variantas faktiškai reiškia pripažinimą, kad Zaporižios, Donecko, Chersono, Luhansko sritys ir Krymas priklauso Rusijai. Kodėl, po velnių, turėtų būti pripažinta, kad tai priklauso Rusijai? Todėl, kad Rusija tai įrašė į savo Konstituciją? Tai tada įrašykime į savo Konstituciją, kad Tambovo sritis yra mūsų, ir pasakykime, kad rusai „okupavo“ Tambovą. Tai neturi nieko bendra su tarptautinės teisės normomis. Tai ne pilietinis karas, tai atvira agresija. Korėjos teritorijoje buvo amerikiečių kariuomenė. Įveskime amerikiečių karius“. 

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais monstrinės energijos stotys! Pamaitins ir elektromobilį, ir visus namus (Video)
4043 4

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis + „FOSSiBOT FB3840“ papildomos baterijos + „FOSSiBOT SP420“ 420W saulės panelės

Išsamiau

Kartu Igoris Lapinas paaiškino, kad netgi laikinas karo padėties atšaukimas Ukrainoje nieko nepakeis: „Yra tam tikri niuansai. Tie, kurie mano, kad dėl paliaubų bus atšaukta karo padėtis tam, kad būtų surengti rinkimai, labai klysta. Net jei karo padėtis bus atšaukta, sienos niekam nebus atidarytos, todėl veltui tikitės, kad galėsite išvykti į užsienį. Kai kurie kariškiai taip pat mano, kad atšaukus karo padėtį bus „dembelis“. Ne, jokios demobilizacijos nebus, jūs liksite apkasuose. Visi turėtų suprasti: dėl paliaubų sienos atidarytos nebus, o kariuomenė liks apkasuose“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(1)
(56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()