[ŽT] Neįtikėtina. 3000 kilometrų nuo Ukrainos (Video)  ()

Jis pasirašė sutartį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos belaisvis Rustamas Sagitovičius Garejevas iš Uljanovsko miesto, 41-osios brigados. Jis pasirašė sutartį Chantų-Mansių autonominėje apygardoje (beveik 3000 kilometrų nuo Ukrainos).

Jis išsamiai, gana ramiai pasakojo, kiek ir kaip okupantai žudė civilius Rusijos okupuotoje Avdijivkoje ir gretimose gyvenvietėse.

Tai yra visa vadinamųjų „išvaduotojų“ esmė.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5114 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Video X paskyroje @Gerashchenko_en skelbia buvęs Ukrainos vidaus reikalų ministro pirmasis pavaduotojas Antonas Heraščenka.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(26)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: