„Dar ne viskas“. Rusai panikuoja dėl padėties Kursko srityje  ()

Rugpjūčio 6 dieną Ukrainos kariai netikėtai įsiveržė į Rusijos Kursko regioną. Kovos verda pasienio gyvenvietėse. Rusai atsako artilerijos smūgiais ir dabar jau pačių rusų miesteliai ir kaimai nyksta akyse.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-06 „Dar ne viskas“. Rusai panikuoja dėl padėties Kursko srityje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dešimtys rusų karių Kursko regione pasidavė į nelaisvę. Numuštas į invaziją reagavęs rusų Ka-52 sraigtasparnis, kokių jie ir taip turi nedaug. Ukrainiečių dronai atakuoja degalų infrastruktūrą, o pačių rusų aviacija daužo civilių namus, nes mano, kad juose galimai yra ukrainiečių kariai.

Sudžos miestelis Kursko regione dabar dega:

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Tačiau akivaizdu, kad ukrainiečiai juda mažomis pajėgomis. Panašu, kad vyksta smulkios atakos, bandant išsiaiškinti silpnąsias rusų gynybos vietas. Galbūt ukrainiečiai tikisi, kad taip privers rusus atitraukti rezervus iš fronto į užnugarį. Kita vertus, rusai mano, kad vyksta šis tas kito.

Rusų karo apžvalgininkai teigia, kad Ukrainoje sutelkti dideli rezervai ir po šių atakų bus didesnis puolimas. Kai kurie rusų kanalai praneša, kad Sumų regione ukrainiečiai yra sukaupę rimtas pajėgas puolimui ir tikriausiai bandys užimti ir išlaikyti teritoriją. Rusai turi akivaizdų aviacijos pranašumą, todėl ukrainiečiai turėtų judėti su oro gynybos sistemomis. Galbūt ir juda, nes numuštas bent vienas rusų žvalgybinis dronas, galimai krito ne tik Ka-52, bet ir Mi-8.

 

 

Jei rusai nebuvo pasiruošę tokiam scenarijui, rusų nuostoliai bus dideli. Nėra objektyvių duomenų, kurie leistų patvirtinti, kad Ukraina Sumų regione tikrai turi sukaupusi rezervų puolimui. Tačiau šiandien Rusija tolimais smūgiais atakavo Sumus, o tai patvirtina, kad jie ten kažką mato.

Beje, rusai yra labai nepatenkinti čečėnais, kurie iš Sudžos pabėgo pirmieji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(0)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: