„Pabėgo!“ Kremliuje skubiai šaukiamas Saugumo tarybos pasitarimas. Kas vyksta?  ()

Putinas šiandien skubiai kviečia Saugumo tarybos pasitarimą. Apie ką kalbės su Medvedevu?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-07 „Pabėgo!“ Kremliuje skubiai šaukiamas Saugumo tarybos pasitarimas. Kas vyksta?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas šiandien 13:00 valandą (Maskvos ir Lietuvos laiku) skubiai šaukia Saugumo tarybos pasitarimą. Bus kalbama apie Ukrainos pajėgų invaziją į Kursko regiono pasienį.

Situaciją Rusija vertina labai rimtai, nes tuos kaimus saugoję kadyroviečiai tiesiog pabėgo ir, atrodo, rusai buvo užklupti nepasiruošę. Taigi, Putinas tai neabejotinai įvertins kaip žvalgybos sistemų nesėkmę. Dešimtys rusų karių iš karto pasidavė į nelaisvę ir iš Rusijos buvo išvežti į Ukrainą.

Rusų karo apžvalgininkai teigia, kad ukrainiečiai juda nedidelėmis pajėgomis, bet Sumų regione Ukrainoje yra sukaupta nemažai karių ir šarvuotos technikos. Rusai baiminasi, kad ukrainiečiai ruošiasi rimtesniam puolimui ir bandys laikyti teritoriją. Pasak jų, tai patvirtina ir ukrainiečių atsivežtos oro gynybos sistemos. Rusai praneša, kad Kursko fronto ilgis yra apie 10-11 km, ukrainiečiai į Kursko regioną įžengė bent 15 km. Jie turi spėjimų, kodėl tai vyksta, bet užtikrinto paaiškinimo nėra. Gali būti, kad ukrainiečiai tiesiog pamatė silpnesnę vietą rusų gynybos linijose ir ją išnaudojo, kad priverstų rusus atitraukti bent dalį karių iš fronto Ukrainoje užnugariui apsaugoti.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais monstrinės energijos stotys! Pamaitins ir elektromobilį, ir visus namus (Video)
4033 4

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis + „FOSSiBOT FB3840“ papildomos baterijos + „FOSSiBOT SP420“ 420W saulės panelės

Išsamiau

Ko galima tikėtis iš Putino ir Saugumo tarybos posėdžio? Putinas bandys pasirodyti tvirtu lyderiu. Rusijos politinėje kultūroje tai apima kaltinimų mėtymus ir pažadą nubausti atsakinguosius. Tikėtina, kad Saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas kartu su pačiu Putinu pareikš, kad tai yra įrodymas, kad „specialioji karinė operacija“ buvo būtina. Be to, galima neabejoti, kad pasigirs ir koks nors priminimas, kad Rusija turi branduolinių ginklų, kurie ir skirti tiems atvejams, jei šalį kas nors puola.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: