„Paskubomis išveda armiją iš fronto.“ Kas vyksta  ()

„Tai visavertė didelės armijos grupės invazija.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 „Paskubomis išveda armiją iš fronto.“ Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjo dveji metai ir šimtas šešiasdešimt keturios karo dienos. Šiandien ISW ​​žemėlapiai vėl rodo Rusijos pažangą. Šį kartą Niujorke (tiesiog negaliu priprasti prie to, kad jie yra du).

Tačiau šiandien ( rugpjūčio 6 d. – Red.) tai nebuvo pagrindinis įvykis. Pasienyje su Kursko sritimi vyko kažkokia nesuprantama netvarka. Pirma, pasirodė informacija, kad Ukraina įsiveržė į Rusijos teritoriją Kursko srityje.

Iš pradžių visi pagalvojo: na, įsiveržė tai įsiveržė. Pastaruoju metu Rusija buvo užpulta ne kartą. Paimkime, pavyzdžiui, Belgorodo sritį arba Briansko sritį: ten karts nuo karto įsiveržia RSK ir kitos Rusijos karinės grupuotės, sukelia triukšmą ir grįžta į Ukrainą.

[EU+Kuponai] Nuostabūs dažų purkštuvai, LED šviestuvai, dviračių žibintuvėliai, „Xiaomi“ orų stotelės, 3in1 mikrofonai ir robotai siurbliai (Video)
3153 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-14/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Elfeland“ - 18W LED šviestuvas

2) „Proscenic V10“ - robotas dulkių siurblys su grindų plovimu

3) „Astrolux BC2“ ir „Astrolux TL01“ žibintuvėliai dviračiams

4) „MUSTOOL“ - 1300W dažų purkštuvas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

5) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

6) „Xiaomi Mijia“ orų stotelė-laikrodis su APP

Išsamiau

Bet tada Rusijos karo korespondentai pradėjo rašyti, kad tai visai ne RSK. Tai profesionali Ukrainos kariuomenė su sunkiąja šarvuota technika, oro gynyba, beveik mobilia ligonine ir lauko virtuvėmis! Tai yra, visavertė didelės armijos grupės invazija!

Tada vėl pasipylė pranešimai iš Rusijos gynybos ministerijos, kad priešo grupė buvo sumušta, o likučiai pabėgo atgal už kordono. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad ši grupė numušė bent vieną rusų sraigtasparnį (K-52), taip pat paėmė į nelaisvę kelis Kursko srityje tarnavusius rusų šauktinius, kuriuos jų vadai paliko prieš „ukrainiečių diversantus“.

 

Be to, tinklą užplūdo vaizdo įrašai, kuriuose civiliai demonstravo karo veiksmų pasekmes ir jos yra įspūdingos. Toliau dar daugiau. Kol rusų generolai kalbėjo, kad viskas baigta, vietos gyventojai paskubomis bėgo iš kovos zonos, o karo korespondentai rašė, kad kovos tęsiasi.

Pamačiusi tai, Rusijos gynybos ministerija redagavo savo pranešimus ir šalino žodžius apie „pralaimėjimą“ ir „priešo junginiai buvo priversti trauktis atgal į Ukrainos teritoriją“.

Esmė ta, kad niekas neaišku. Panašu, kad rusai paskubomis išveda armiją iš fronto ir perkelia į Kursko sritį. Ir panašu, kad rytoj Ukrainos invazija tęsis.

 

Tiesą sakant, aš maniau, kad kažką panašaus, asimetriško, įvyks. Bet maniau, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos puls Baltarusiją. Aš net rašiau apie tai ir kalbėjau eteryje. Tada būtų dar įdomiau. Bet ir dabar – visai nieko...

Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo visuomenės ir politikos veikėjas ir buvęs Rusijos vicepremjeras Alfredas Kochas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(284)
(16)
(268)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: