Ukrainiečiai jau giliai Kurske. Štai ko daug kas nesupranta apie šią invaziją  ()

Ukrainos kariai veržiasi į Kursko regioną. Dešimtys rusų karių pasidavė į nelaisvę, daug regione buvusių čečėnų karių tiesiog pabėgo. Bet yra vienas dalykas, kurio daug kas nesupranta.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-07 Ukrainiečiai jau giliai Kurske. Štai ko daug kas nesupranta apie šią invaziją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad ukrainiečiai bent per 15 km pasistūmėjo į Kursko regiono gilumą ir yra užėmę daugiau nei 10 kaimų. Keli aplinkiniai miesteliai yra pasiekiami artilerija ir yra evakuojami. Patys rusai teigia, kad pagrindinės pajėgos, pasiruošusios šiai invazijai, dar net nepajudėjo, tai kaip ukrainiečiams pavyko taip pajudėti pirmyn?

Viena pagrindinių versijų yra tai, kad rusai nelaukė invazijos. Tai tikriausiai yra tiesa. Tačiau negalima sakyti, kad regionas nebuvo paruoštas gynybai.

Visas pasienis tarp Ukrainos Sumų regiono ir Rusijos Kursko regiono yra užminuotas. Rusai prieštankinėmis minomis nusėjo savo pasienį. Minų laukų užduotis yra sulėtinti priešo proveržį, suteikti laiko pajėgoms pasiruošti gynybai. Todėl Ukrainos pajėgos pirmyn pajudėjo šarvuočiais su minas naikinančiais volais.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais monstrinės energijos stotys! Pamaitins ir elektromobilį, ir visus namus (Video)
4033 4

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis + „FOSSiBOT FB3840“ papildomos baterijos + „FOSSiBOT SP420“ 420W saulės panelės

Išsamiau

Be to, tą pasienio zoną nuolat skenuoja rusų žvalgybiniai dronai. Todėl sakyti, kad ukrainiečiai tiesiog žengė į tuščią pilkąją zoną, yra neteisinga. Ir rusų karių ten buvo nemažai, tik vieni (kadyroviečiai) mikliai pabėgo, kiti – pasidavė į nelaisvę.

 

Galiausiai, kalbama, kad Ukrainos kariai į Rusiją įsiveržė bent 15 km. Tuos kilometrus nuolat apšaudė rusų artilerija, kuri ten jau buvo dislokuota. Ukrainos karių judėjimas pirmyn yra taip matuojamas todėl, kad ukrainiečiai buvo užfiksuoti žengiantys per antrąją rusų gynybos liniją, kuri jau seniai buvo išvagota apkasais, kuriuose buvo daug rusų karių.

 

Taigi, net jei rusai buvo užklupti nepasiruošę tam, kad ukrainiečiai dabar puls, negalima sakyti, kad proveržis buvo lengvas pasivaikščiojimas. Minų laukai, apkasų linijos su kariais, artilerijos daliniai, rusų žvalgybos pajėgumai ten yra jau porą metų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(79)
(5)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: