„Syrskis yra šaunuolis.“ Pagrindinė kryptis jau žinoma (Video)  ()

Maskva absoliučiai niekaip ir niekuo nėra apsaugota.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 „Syrskis yra šaunuolis.“ Pagrindinė kryptis jau žinoma (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karinė vadovybė pagaliau nusprendė ištempti frontą iki maksimalaus pločio. Tai yra optimalus veiksmų būdas dabartinėmis karo sąlygomis, kuris turėjo būti įgyvendintas užpernai. Tačiau geriau vėliau nei niekada, interviu „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“ sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Romanas Svitanas.

Dabar rusai turės atitraukti kariaujančius dalinius iš Donecko krypties ir perkelti juos į pasienio zoną, o tai sumažins priešo spaudimą Rytų fronte.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5096 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

„Šia prasme Syrskis yra šaunuolis, kad būtent taip pradėjo tolesnį judėjimą palei šiaurinę sieną. Dar kartą kartoju: fronto liniją reikia ištempti Klimovo ir Klincų kryptimis. Tai Briansko sritis. Pagrindinė kryptis – Maskvos link“, – pažymėjo karo ekspertas.

Tada Svitanas pabrėžė, kad Maskva absoliučiai niekaip ir niekuo nėra apsaugota. Anot pulkininko, ten nepadės net „Achmat“. Rusai tiesiog neturės kuo gintis, nes jie neturi įtvirtinimų. Daugiausia tai – išsigandę FSB pareigūnai, lakstantys kartu su pasieniečiais.

 

„Jei ten užeis kelios mūsų patyrusios brigados, jos tikrai prasibraus ir užims tam tikrą teritoriją, ištempdamos Rusijos armiją. Tai yra optimaliausias variantas, todėl galime paploti atsistoję mūsų generaliniam štabui“, – sakė analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(218)
(5)
(213)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: