„Iki šiol neaišku, ką daro Ukraina. Viena versija yra labai įdomi.“  (1)

Ukrainiečiai plečia savo placdarmą Rusijos Kursko srityje. Ir iki šiol neaišku, kodėl Ukraina nusprendė veržtis į Rusiją. Tačiau viena versija yra labai įdomi ir ją kelia rusai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-08 „Iki šiol neaišku, ką daro Ukraina. Viena versija yra labai įdomi.“  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neaišku, kodėl Ukraina veržiasi į Kursko sritį, bet Ukrainos kariai jau pasistūmėjo apie 15-20 km į Rusijos gilumą. Ten važiuoja šarvuota technika, ukrainiečiai turi daug dronų ir oro gynybos sistemų. Rusai teigia, kad tai nepanašu į avantiūrišką trumpą žygį. Kam to reikia, kai Ukrainai trūksta karių, o rusai šalies rytuose juda pirmyn?

Na, visų pirma reikia pasakyti, kad tai nėra kažkos bandymas apsupti rusus Donbase. Internete yra ir tokių versijų, bet Kursko sritis yra labai toli nuo Donbaso fronto. Ir didelių miestų puolimui Ukraina neturi pajėgų, todėl Kurskas ar kiti didmiesčiai nebus okupuojami.

[EU+Kuponai] Nuostabūs dažų purkštuvai, LED šviestuvai, dviračių žibintuvėliai, „Xiaomi“ orų stotelės, 3in1 mikrofonai ir robotai siurbliai (Video)
3153 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-14/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Elfeland“ - 18W LED šviestuvas

2) „Proscenic V10“ - robotas dulkių siurblys su grindų plovimu

3) „Astrolux BC2“ ir „Astrolux TL01“ žibintuvėliai dviračiams

4) „MUSTOOL“ - 1300W dažų purkštuvas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

5) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

6) „Xiaomi Mijia“ orų stotelė-laikrodis su APP

Išsamiau

Tai ką daro ukrainiečiai? Greičiausiai jie nori priversti rusus atitraukti pajėgas iš Ukrainos. Jie nori priversti rusus užsiimti Rusijos gynyba, o ne Ukrainos puolimu. Bet su Rusijos oro pajėgos siejamas kanalas „Fighterbomber“, pateikiantis tikslią ir rusams dažnai nemalonią informaciją, turi ir kitą versiją.

 

Pasak jo, ukrainiečiai gali bandyti užimti Kursko atominę elektrinę. Galbūt dėl svertų derybose, galbūt tam, kad priverstų daugiau rusų karių laikytis Rusijoje. „Fighterbomber“ mano, kad užėmę atominę elektrinę ukrainiečiai galėtų labai gerai įsitvirtinti, nes rusai negalėtų tokio objekto bombarduoti ar apšaudyti artilerija. Rusai teigia, kad Kursko atominę elektrinę šiuo metu saugo tik moterys, nes ten tarnavę Rusijos nacionalinės gvardijos vyrai buvo išsiųsti į karą.

 

Internete sklando ir dar viena susijusi hipotezė – galbūt ukrainiečiai sutiks atiduoti Rusijai Kursko sritį mainais į, pavyzdžiui, Zaporižios atominę elektrinę? Atominių elektrinių mainai būtų precedento neturintis įvykis.

Tačiau reikia pasakyti, kad ukrainiečiai nėra nė iš tolo priartėję prie Kursko atominės elektrinės. Ji yra maždaug 100 km atstumu nuo Ukrainos. Kita vertus, užėmę Sudžą (kai kurie šaltiniai teigia, kad tai jau įvyko) ukrainiečiai turėtų greitkelį elektrinės link.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(149)
(1)
(148)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: