[ŽT] To jau per daug net rusams. Ką pasakė Gerasimovas (Video)  ()

Rusijos generalinis štabas patikino.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 [ŽT] To jau per daug net rusams. Ką pasakė Gerasimovas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Meluoja nemirksėdamas. Rusijos generalinis štabas patikino, kad Ukrainos karių veržimasis į Kursko sritį jau sustabdytas. Tai pasakė štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas per susitikimą, kurį sušaukė Vladimiras Putinas.

Pats Putinas įsitikinęs, kad „operacija Kursko srityje bus baigta nugalėjus priešą ir pasiekus valstybės sieną“.

Tuo tarpu prokariniai „Telegram“ kanalai rašo apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo vystymąsi regione. Kai kurių Z autorių teigimu, Sudžos miesto užėmimas Ukrainos kariams yra artimiausios ateities reikalas.

[Vokietija] Fantastiškas kavos aparatas. Karšta/šalta kava, 5 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („HiBREW H3A“)
3074 4

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Apie tai rašo savo X paskyroje @echofm_online.

 

Iš tikrųjų padėtis Kursko srityje „toliau blogėja“. Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik veržiasi į Sudžą, jos perėmė Kursko srities Sudžos dujų apskaitos stoties kontrolę bei „išplėtė valdymo zoną“ šiaurės vakarinėje fronto dalyje. „Leonidovo kaimas ir Liubimovkos kaimas yra užimti“, – rašo „Rybar“ ir priduria, kad Rusijos armijos bandymai išstumti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas iš Zelionij Šliach kaimo žlugo.

 

Z kanalų duomenimis, Sudžoje Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko paimti į nelaisvę apie 40 Rusijos karių. „Deja, priešo žvalgybos grupės skverbiasi toliau“, – rašo kanalas „Dva majora“. Pasak jo, į Kursko sritį armija traukia rezervus, nes „priešo invazijos grupė pasirodė didesnė nei tikėtasi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(379)
(3)
(376)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: