[ŽT] „Perversmui Rusijoje reikia lyderio. Dabar jis Ukrainoje“  ()

Prieš kiek daugiau nei metus Rusijoje įvyko „Wagner“ maištas. Jis sukėlė daug triukšmo, bet baigėsi niekuo. Na, beveik niekuo – po poros mėnesių buvo sunaikintas „Wagner“ vado Jevgenijaus Prigožino lėktuvas ir jis žuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kyrylo Budanovas teigia, kad šiuo metu nėra jokių ženklų, kurie leistų manyti, kad Rusijoję bręsta naujas maištas. Jo teigimu, tam būtų reikalingas lyderis, galintis suorganizuoti žmones į kažkokį reikšmingą maištą.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5097 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Pasirodo, Ukrainos žvalgyba žino apie žmones, kurie norėtų organizuoti maištą. Ir jie galimai yra Ukrainoje. „Kalbant apie sąlyginius etninių grupių maištus, tam reikia lyderio. Yra geras lyderis, jis yra su mumis, bet dar kaupia jėgas. Tada galėsime apie ką nors pasikalbėti“, – pažymėjo Budanovas. Jis pridūrė, kad Ukrainos žvalgyba apie artėjantį „Wagner“ maištą žinojo maždaug prieš pusmetį.

 

Maišto ar didesnių protestų Rusijoje nebūna, nes žmonės palaiko Putiną ir jo politiką. Be to, dauguma net nežino, kiek rusų žūva Ukrainoje.

(46)
(1)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: