„Mes pradedame. Viskas apgalvota iki smulkmenų.“ (Video)  ()

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas komentavo įvykius Kursko srityje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-10 „Mes pradedame. Viskas apgalvota iki smulkmenų.“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukraina situacijos iš Kursko srities nekomentuoja. Ką jūs žinote, kas yra šie ereliai?“, – Jevhenijus Kiseliovas paklausė Dmitrijaus Gordono apie karines operacijas Kursko srityje. Atsakydamas į tai, jo kolega noriai pasidalijo kai kuriomis jam žinomomis detalėmis.

Dmitrijaus Gordono interviu su Jevhenijumi Kiseliovu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos žurnalistas apie tai, kas vyksta Kursko srityje ir pasiruošimą šiam įvykiui, sakė taip: „Neturiu teisės pasakyti, kol nebuvo oficialaus pranešimo, bet žinau, kas jie tokie. Šiai operacijai ruoštasi kelis mėnesius. Jai buvo ruošiama labai kruopščiai, o į faktinį pasiruošimą buvo įtrauktas itin mažas ratas žmonių, nes iš ankstesnių atakų patirties buvo išmokta pamoka: priešas iš anksto žinojo, kas nutiks, todėl pagrindinis skirtumas tarp šios operacijos ir ankstesnių yra tas, kad visus pasiruošimus lydėjo griežčiausia slapčiausia atmosfera“.

[EU+Kuponai] Nuostabūs dažų purkštuvai, LED šviestuvai, dviračių žibintuvėliai, „Xiaomi“ orų stotelės, 3in1 mikrofonai ir robotai siurbliai (Video)
3154 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-14/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Elfeland“ - 18W LED šviestuvas

2) „Proscenic V10“ - robotas dulkių siurblys su grindų plovimu

3) „Astrolux BC2“ ir „Astrolux TL01“ žibintuvėliai dviračiams

4) „MUSTOOL“ - 1300W dažų purkštuvas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

5) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

6) „Xiaomi Mijia“ orų stotelė-laikrodis su APP

Išsamiau

„Viskas buvo apgalvota iki smulkmenų. Matome rezultatą: tai tikras Kursko mūšis, toks unikalus. Žinoma, mano širdį užlieja pasididžiavimas, kad „ilgai kentėję“ Kursko srities ukrainiečiai, iš kurių buvo tyčiojamasi, mokyklose nebuvo leista mokytis ukrainiečių kalbos, ten bombardavo. Daugybės Kursko srities ukrainiečių prašymu, o Kursko srityje jų yra labai daug, Ukraina Kursko srityje įkūrė SVO karinę apygardą, kurios tikslas, žinoma, yra demilitarizacija, Kursko srities denacifikacija“, – su ironija balse kalbėjo Dmitrijus Gordonas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(158)
(1)
(157)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: