„Visi mano taikiniai Rusijoje.“ Mirtiniausias pilotas skelbia netikėtą žinią  (1)

„Man tas draudimas juokingas.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 „Visi mano taikiniai Rusijoje.“ Mirtiniausias pilotas skelbia netikėtą žinią  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mirtiniausias amerikiečių aviacijos F-16 pilotas“, atsargos pulkininkas leitenantas Danas Hamptonas, dalyvavęs karuose Persijos įlankoje, Kosove ir Irake, kritikavo draudimą smogti Ukrainai Rusijos teritorijoje. Anot jo, toks sprendimas yra „juokingas“.

„Kai buvau jaunas pilotas, leitenantas, buvau dislokuotas Vokietijoje, visi mano taikiniai buvo Rusijoje arba tuometinėje Sovietų Sąjungoje. Todėl šis lėktuvas (F-16 – red.) yra pakankamai pajėgus tai padaryti, nepaisant to ar jis naudojamas tam tikslui, ar ne. Man tas draudimas juokingas. Aš turiu galvoje, man nesvarbu, ką Putinas galvoja, man nerūpi jo jautrios temos ir jo grasinimai. Tad politikai taip pat neturėtų dėl to jaudintis. O kai jums duoda ginklus, jums turėtų būti leista juos naudoti taip, kaip jums atrodo tinkama“, – interviu „Amerikos balsui“ pabrėžė jis.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3648 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Hamptonas pažymėjo, kad rusai naudoja prastą Šiaurės Korėjos amuniciją atakoms prieš Ukrainą, kuri beveik 80% atvejų neveikia. Be to, dalyvauti kare prieš Ukrainą, Maskva užverbavo samdinius iš viso pasaulio.

 

„Tai blogas argumentas, kad „mes jums duosime ginklus, bet jūs galite juos naudoti tik kol kas“. Tai yra karas. Tai ne olimpiada. Tai ne sporto renginys. Kai turi kovoti, eiti ir kovoti, kad laimėtum. O be to, ką padarys Vakarai, atims lėktuvus? Žinote, jie dabar yra Ukrainoje. Taip neatsitiktų. Bet aš manau, kad jums turėtų būti leista naudoti bet kokį ginklą. Reikia grąžinti rusus ten, kur jų vieta“, – apibendrino amerikiečių lakūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(459)
(13)
(446)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: