„Daugiau nei rusai per 1,5 mėnesio.“ Tai, ką padarė Ukraina, neįtikėtina  ()

Anksčiau ar vėliau Kremlius turės tai padaryti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 „Daugiau nei rusai per 1,5 mėnesio.“ Tai, ką padarė Ukraina, neįtikėtina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau ar vėliau Kremlius turės perkelti dalį savo karių iš Ukrainos į Kursko sritį. Taip Ukraina sužlugdė Maskvos planus, kuri ruošėsi perkelti savo rezervus rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiams.

Ukrainos karo stebėtojas Kostiantynas Mašovecas savo puslapyje socialiniame tinkle parašė, kad karinė specialioji operacija Kursko srityje jau pasiteisino.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Anot jo, Rusijos gynybos ministerija dalį karių jau pradėjo perkėlinėti iš Vovčansko krypties į Kursko srities teritoriją.

Ekspertas taip pat išanalizavo Rusijos ginkluotųjų pajėgų Charkivo srityje ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Kursko srityje pažangą.

 

Remiantis atvirų šaltinių duomenimis, Ukrainos ginkluotosios pajėgos per dvi dienas perėmė daug didesnę teritoriją nei Putino kariai per 1,5 mėnesio Charkivo srityje.

Be to, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontroliuoja svarbų logistikos centrą – Rylsko-Korenevo-Sudžos greitkelį.

Tiesą sakant, Rusijos gynybos ministerija pasirodė nepasirengusi Ukrainos kariuomenės puolimui iš Sumų srities teritorijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(1)
(97)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: