„Ukraina kuria „sanitarinę zoną“. “ Tai yra „Putino įsakymas“ (Video)  ()

Viskas vyksta pagal planą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-10 „Ukraina kuria „sanitarinę zoną“. “ Tai yra „Putino įsakymas“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai yra „Putino įsakymas“. „Cezaris“ nenurodė jokių detalių apie tai, kas šiuo metu vyksta Kursko srityje, tačiau patikino, kad viskas vyksta pagal planą. Kartu rusų savanoris aiškino, kad ten esantys „vykdo Kremliaus valią“, Rusijos pusėje pasienyje su Ukraina kuria „sanitarinę zoną“.

„Cezario“ interviu „Fabrika novin“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Legio „Rusijos laisvė“ kovotojas kiek galėdamas papasakojo apie įvykius Kursko srityje: „Dabar ne laikas atskleisti detales, turime laikytis informacijos tylos režimo. Viena galiu pasakyti tikrai: Putinas prieš kelis mėnesius paskelbė apie sanitarinės zonos sukūrimą. Charkivo kryptimi šis įvykis jam, švelniai tariant, nepasiteisino. Charkivas reikalauja didžiulio kiekio išteklių, kad priešas bent jau galėtų sulaikyti užgrobtą placdarmą. Šiuo atžvilgiu grėsmė Černihivui ir Sumams sumažėjo. Nusprendėme padėti sukurti „sanitarinę zoną“. Kol kas viskas klostosi gerai“.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

„Pagrindinis Putino tikslas dabar yra Donbasas, kurį jis bando pasiekti karinėmis priemonėmis, todėl jis beveik visas savo pajėgas metė į Torecko, į Pokrovsko pusę. „Kursko liaudies respublikoje“ vykstanti operacija, be kita ko, turėtų sumažinti krūvį fronto sektoriui, kuriame šiuo metu vyksta intensyviausios kovos“, – aiškino rusų savanoris.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(1)
(97)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: