[ŽT] „Dviem kryptimis.“ Atėjo laikas užbaigti viską (Video)  (1)

Pasiūlė veiksmingą veiksmų planą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Jurijus Švecas mano, kad ukrainiečiai nusprendė perkelti karą į Rusijos teritoriją dėl išlikimo.

Jurijus Švecas Ukrainos generaliniam štabui pasiūlė veiksmingą veiksmų planą okupuotoms teritorijoms išlaisvinti: „Žvalgybos ir tada įgytų žinių požiūriu dabar būtų tiesiog prasminga surengti galingą „Storm Shadow“ smūgį į likusias Rusijos bazes Kryme, tai yra, smogti dviem kryptimis. Juodosios jūros laivynas paliko Krymą, dabar greitai šalinami lėktuvai, dalis oro gynybos sunaikinta. Atėjo laikas užbaigti viską, panaikinti viską, kas ten liko, ir toliau nukreipti puolimą Kurčatovo objekto kryptimi“.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Jurijus Švecas apie tai kalbėjo savo vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas pakomentavo įvykius Kursko srityje, teigdamas: „Reikalas, žinoma, rizikingas, bet kai priešas su pranašesnėmis jėgomis paleidžia tokią agresiją prieš tave ir šalies likimas pakimba ant plauko, tai reikia panaudoti „paskutinio teismo“ ginklą. Izraelyje tai yra branduolinis ginklas, bet kadangi Ukraina jo neturi, tai operacija su Kurčatovo elektrine (Kursko AE – Red.) gali būti kaip tik tokia galimybė“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(9)
(160)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: