„Puola patyrę kariai.“ Rusija paralyžiuota (Foto)  (2)

„Ukraina dislokavo aukšto meistriškumo dalinius.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 „Puola patyrę kariai.“ Rusija paralyžiuota (Foto)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulio spauda šiandien (rugpjūčio 8 d. – Red.) žavėjosi ukrainiečiais ir konstatavo visišką Putino režimo žlugimą:

🇺🇸 „Bloomberg“: „Netikėta Ukrainos invazija sudrebino Putino kėdę. Tai pirmas kartas, kai užsienio kariuomenė įsiveržė į Rusiją nuo Antrojo pasaulinio karo. Niūriu veidu Putinas išsikvietė savo saugumo vadus, kad jie pasiaiškintų. Įsiutę Rusijos armijos tinklaraštininkai kaltina vyr. pareigūnus šiurkščia nekompetencija“.

🇬🇧 „The Economist“: „Šokas, netikėtumas ir tyla primena kitą Ukrainos žaibišką puolimą: Charkivo operaciją 2022 m. pabaigoje. Žvalgybos šaltinis teigia, kad ankstyva operacijos sėkmė paralyžiavo Rusiją. Ukraina žengia tik ten, kur prasminga. Rusai daro labai kvailas klaidas, tai yra dėl jų vadovybės, kuri teikia pirmenybę geroms naujienoms, o ne tiesai. Tai jau ketvirta didelė Rusijos nesėkmė po Kyjivo, Charkivo ir Chersono“.

[EU+Kuponai] Karinio tvirtumo GPS išmaniojo laikrodžio premjera, 3in1 sulankstomas belaidis įkroviklis, žaidimų konsolė, žibintuvėlis, TWS ausinės ir planšetės (Video)
2664 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-iw30“ - 3in1 sulankstomas belaidis įkroviklis

2) 800 retro žaidimų delninė konsolė

3) „Astrolux HM01“ žibintuvėlis

4) „BlitzWolf BW-FYE16 Plus“ - TWS ausinės su įspūdingu LED ekranu

5) „Zeblaze Stratos 3 Ultra“ - karinio tvirtumo GPS išmanusis laikrodis

6) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

Išsamiau

🇺🇸 „CNN“: „Rusija sako, kad sustabdė Ukrainos invaziją į savo teritoriją. Viskas rodo ką kita. Mick Ryan, „Futura Doctrina“ tinklaraščio autorius: Ukraina dislokavo aukšto meistriškumo dalinius. Panašu, kad, priešingai nei 2023 m. kontrpuolime, kai buvo panaudotos nepatyrusios brigados, šį kartą puola patyrę kariai. Atrodo, kad tai jau duoda dividendų Ukrainai“.

🇬🇧 „The Telegraph“: „Netikėtas Ukrainos puolimas Kurske pažemino Rusijos armiją. Trys Ukrainos puolimo tikslai: 1) išvesti Rusijos dalinius iš Donecko srities; 2) pasėti nesantaiką Rusijos viduje; 3) būsimose derybose apsikeisti teritorijomis. Putinas turi daug priežasčių nerimauti.

 

🇩🇪 „Die Welt“: „Ukrainos kariuomenei pavyko pasiekti kažką labai reto šiame kare: sukurti tikrą netikėtumo faktorių. Atrodo, rusai užklupti netikėtai. Žvalgybai krachas. Ukraina sugebėjo 10 kilometrų įsiveržti į Kursko sritį. Operacija buvo planuojama ilgą laiką. Dabar pagrindinis klausimas: ar Ukraina pajėgs išlaikyti teritorijas? Rusija renka pastiprinimą ir meta sunkias bombas“.

🇫🇷 „France 24“: „Putinas visiškai neturi ironijos jausmo: į Ukrainą įsiveržęs ir didžiulę šalies dalį sunaikinęs prezidentas kalba apie plataus masto provokaciją. Per pastarąsias dvi dienas ukrainiečiai sukėlė rusams paniką. Rusai sakė, kad viskas suvaldyta, visi nublokšti atgal. Ir tada staiga nutilo. Rusijos karo korespondentai pradėjo rodyti visiškai kitokį vaizdą“.

 

Informaciją skelbia „Dialog“ ir „Telegram“ kanalas „OmTv“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(176)
(6)
(170)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: