[ŽT] Rusai į Kursko sritį siunčia pastiprinimą. Ar pastebėsite šį tą keisto? (Video)  ()

Iš Kursko srities pasienio zonos bėgantys rusai filmuoja į regioną skubančius rusų karius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 [ŽT] Rusai į Kursko sritį siunčia pastiprinimą. Ar pastebėsite šį tą keisto? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija žada sustiprinti Kursko srities gynybą. Ukrainiečiai vis dar stumiasi pirmyn, įtvirtina užimtą teritoriją ir, regis, neketina sustoti. Tačiau Rusija ten siunčia papildomus karius.

Štai iš regiono bėgantys rusai nufilmavo atvykstančių karių koloną (nekreipkite dėmesio į dainą):

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5096 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Pastebite šį tą keisto? Šį rusų pastiprinimą sudaro daugybė civilinių visureigių, įskaitant labai seną „Porsche Cayenne“, keli sunkvežimiai ir UAZ furgonai. Visiška skirtingos technikos mišrainė, daugiausia sudarytą iš lengvųjų automobilių.

 

Taip greičiausiai yra dėl to, kad į regioną metami (grąžinami) čečėnai, kurie ir turėjo saugoti Kursko pasienį. Jie dažnai važinėja civiliniais visureigiais. Be to, rusams tiesiog trūksta technikos atsakyti į tokias grėsmes, nes viskas stovi arba dega Ukrainoje. Galima neabejoti, kad atvyks ir daugiau, ir sunkesnės technikos, bet Rusijai ją reikės iš kažkur ištraukti. Ukrainiečiai tikisi, kad rusai ją pasiims iš Donecko srities, taip bent trumpam sustabdydami puolimus ir suteikdami galimybę Ukrainai stabilizuoti gynybos linijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(68)
(1)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: