Kalti patys rusai. Netikėta įvykių Kurske versija  ()

Nepasimokė iš ankstesnių išpuolių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 Kalti patys rusai. Netikėta įvykių Kurske versija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keletas įtakingų Rusijos karo tinklaraštininkų pasmerkė Rusijos karo vadus už tai, kad jie nesugebėjo užkirsti kelio dideliam Ukrainos puolimui Rusijos teritorijoje, rašo „Kyiv Post“.

Ukrainos kariai, tankai ir šarvuočiai antradienį įriedėjo į Kursko sriitį Rusijos pietvakariuose, todėl Maskva buvo priversta skubiai dislokuoti bepiločius orlaivius, aviaciją ir artileriją, kad atremtų ataką.

Tai buvo vienas rimčiausių Ukrainos kovotojų įsiveržimų į Rusijos žemę, dėl kurio Rusijos kariuomenės vadai buvo kritikuojami, kad jie nepasimokė iš ankstesnių išpuolių.

„Priešas telkė pajėgas du mėnesius“, – teigiama įtakingo kanalo „Rybar“, turinčio ryšių su Rusijos kariais, įraše.

[EU+Kuponai] Portabilūs ekranai, baterijos el. dviračiams, stovai projektoriams, žibintuvėliai, nuostabūs siurbliai ir SUP irklentės
3016 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFR17B“ - pripučiama SUP irklentė

2) „HANIWINNER HA177-06“ - baterija el. dviračiams

3) „BlitzWolf BW-VF4“ - stovas vaizdo projektoriams

4) „Convoy C8+“ (SST40) žibintuvėlis

5) „Proscenic F10 Pro“ - grindis plaunantis belaidis siurblys

6) „BlitzWolf PCM3-AIR“ - portabilus 14 colių 1080P ekranas

Išsamiau

„Du mėnesius visa informacija buvo siunčiama į būstinę. Buvo pakankamai laiko priimti atitinkamą sprendimą“, – priduriama jame.

Trečiadienio vakarą vis dar tebeitęsiančios atakos yra vienas iš pirmųjų didelių išbandymų naujajam Rusijos gynybos ministrui Andrejui Belousovui.

Gegužę jis pakeitė Sergejų Šoigu, kuris buvo kaltinamas dėl daugybės Rusijos karinių nesėkmių nuo puolimo prieš Ukrainą pradžios 2022 m. Keletas kitų Gynybos ministerijos pareigūnų buvo atleisti arba suimti dėl kaltinimų korupcija.

Tačiau už karines operacijas Ukrainoje atsakingas žmogus, Generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas, kurio taip pat nekenčia daugelis karo tinklaraštininkų, liko vietoje.

 

Rusijos karinė vadovybė „ir toliau daro klaidas ir meluoja“, sakė kita įtakinga tinklaraštininkė Anastasija Kaševarova. „Kiekvieną dieną ji daro klaidas, kurios kainavo mūsų kovotojams gyvybes“, – „Telegram“ rašė ji.

Semiono Pegovo vadovaujamas kanalas „VarGonzo“ pasidžiaugė, kad V. Gerasimovas buvo parodytas valstybinės televizijos kartu su prezidentu Vladimiru Putinu, nes tai reiškia, kad jis bus „tiesiogiai atsakingas“ už „klaidų“ ištaisymą.

„Ilgą laiką mums trūko viešosios atskaitomybės“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(1)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: