„Po 10 metų karo.“ Prasideda didžiulis lūžis. Ką skelbia Budanovas  ()

Fronte laukia lūžis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinė Rusijos puolimo dalis turėtų baigtis per pusantro–du mėnesius, rugpjūčio 7 dieną interviu „Forbes Ukraine“ sakė Ukrainos karinės žvalgybos tarnybos (GUR) vadovas Kyrylo Budanovas.

Gegužės mėn. Rusija pradėjo naują puolimą šiaurinėje Charkivo srities dalyje, tačiau galiausiai šis puolimas neteko pagreičio. Daugelis ekspertų šią operaciją vertino kaip bandymą atitraukti ir išsklaidyti Ukrainos pajėgas.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5097 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Tuo tarpu Rusija toliau užiminėjo kaimus Donecko srityje ir žengė į Časiv Jaro ir Pokrovsko miestus, kurie, kaip teigiama, yra pagrindinis Maskvos taikinys.

 

„10 metų trunkančio karo patirtis rodo, kad bet kurios dalyvaujančios šalies puolimo potencialas trunka ne ilgiau kaip du mėnesius. Rusijos puolimo operacijos artėja prie trijų mėnesių, todėl bus tam tikras nuosmukis“, – sakė Budanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(6)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: