„Rusijos rezervai į mūšį nestojo.“ Ukrainiečiai veržiasi pro Kurską. Kas vyksta  ()

Ukrainiečiai siutina Kremlių netikėtu puolimu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 „Rusijos rezervai į mūšį nestojo.“ Ukrainiečiai veržiasi pro Kurską. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo metu, kai padėtis Ukrainos fronte toli gražu nėra rožinė Ukrainos gynybos pajėgoms, Rusijos teritorijoje įvyko visiškai netikėtas įsiveržimas, tačiau operacija, atrodo, yra platesnio masto. Ukrainiečiai užėmė kelis Rusijos karinius punktus ir net paėmė į nelaisvę rusų karius. Ši operacija neturi precedento per daugiau nei dvejus su puse metų trunkantį karą: tai pirmas kartas, kai karas persikėlė į Federacijos teritoriją, rašo „Defense Romania“.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Kai kurie karo ekspertai turėjo didelių abejonių dėl ukrainiečių veiksmų, nes buvo tikimasi, kad Rusijos armija bus mobilizuota, kad išstumtų ukrainiečių karius atgal per sieną.

Pralaužusios pirmąją skystos gynybos liniją, Ukrainos pajėgos tikriausiai bandė veikti 2022 m. Balaklijos–Kupjansko puolimo stiliumi: keliuose aplink Sudžą buvo „numestos“ šturmo ir diversinės grupės, bandant sutrikdyti Rusijos užnugarį ir užkirsti kelią Rusijos ginkluotųjų pajėgų rezervų priartėjimui.

Kaip praneša „Defense Romania“, iki pat rugpjūčio 7 d. vakaro dideli Rusijos rezervai į mūšį nestojo, kurių atvykimo į proveržio rajoną buvo galima tikėtis pirmosiomis puolimo valandomis ar dienomis (jei jų būtų buvę Kursko srityje).

 

Rusai sako, kad atrėmė puolimą, nukovė daugiau kaip 100 ukrainiečių karių, daugiau kaip 200 sužeidė, sunaikino dešimtis šarvuočių ir septynis tankus. Prezidentas Vladimiras Putinas sušaukė Federacijos saugumo tarybos posėdį.

Žinoma, rusų pateikti skaičiai nėra visiškai teisingi. Ukrainiečiai vis dar yra regione.

Kyjivas operacijos niekaip nekomentuoja, o informacijos iš nepriklausomų šaltinių labai trūksta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(163)
(5)
(158)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: