„35 km už sienos.“ Ukraina pradeda dar neregėtą taktiką (Video)  ()

Juda gilyn į Kursko sritį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-10 „35 km už sienos.“ Ukraina pradeda dar neregėtą taktiką (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sparčiai veržiasi į priekį per Kursko srities teritoriją, o kai kurie daliniai yra įsikūrę net 35 km už sienos.

​Ukrainos ginkluotosios pajėgos Kursko srityje taiko naują ir novatorišką taktiką. Rusijos karo korespondentai rašo, kad ne visa teritorija yra kontroliuojama Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, o kai kuriose srityse Ukrainos gynėjai žengia į priekį mažomis grupėmis, nebandančiomis perimti konkrečios gyvenvietės kontrolės.

ISW analitikai nusprendė parodyti situaciją Kursko srityje, remdamiesi iš Ukrainos ir Rusijos šaltinių gauta informacija. Taigi, ne visi Z-korespondentai sutiko, kad Sudža yra visiškai kontroliuojama Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Geolokacijos filmuota medžiaga parodė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimą Russkij Porečnij ir Anastasijevkos kryptimis. Taip pat ukrainiečiai yra Gončarovkoje ir Zaolešenkuose. Rusijos karo korespondentai rašo, kad Ukrainos gynėjai yra Malaja Loknoje, Martinovkoje, Bolšoj Soldackij ir Čerkasų Porečnij.

Tuo pat metu V. Putino armija tariamai atmušė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ataką Koreneve. Z-kanalai rašo, kad nedidelės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų šarvuotos grupės juda gilyn į Kursko sritį, aplenkdamos įtvirtinimus, nesistengdamos sumušti priešo.

Ši taktika leidžia Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms įsitraukti į mūšį su įsibrovėliais tam tikroje apgyvendintoje vietovėje, o tada, jei reikia, greitai trauktis atgal.

 

Dėl mažo Rusijos karių tankumo Kursko srities pasienio zonose Ukrainos pajėgos galėtų panaudoti šias mažas šarvuotąsias grupes atakoms už kontaktinės linijos.

Didesni Ukrainos daliniai veikia Kursko srities rajonuose, esančiuose arčiau tarptautinės sienos, ir, kaip pranešama, konsoliduoja ir stiprina kai kurias pozicijas.

Rusijos karybos ekspertai teigia, kad Ukrainos pajėgos, vykdydamos operacijas Kursko srityje, sėkmingai taiko naują ir novatorišką taktiką bei technologinius pajėgumus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(143)
(2)
(141)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: