„Su NATO įranga.“ Rusija skelbia apie košmarą (Video)  ()

Kursko pasienio regiono gyventojai užfiksavo kreipimąsi į V. Putiną ir skundėsi, jog negali išvykti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-10 „Su NATO įranga.“ Rusija skelbia apie košmarą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dėl šio melo miršta civiliai“, – Kursko srities gyventojai užfiksavo vaizdo žinutę V. Putinui. Jie tvirtina, kad kovos regione tęsiasi, nors propagandinė žiniasklaida rašo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau „visiškai nugalėtos“.

Viena iš vaizdo įraše esančių moterų teigė, kad rugpjūčio 6 d. į Kursko srities teritoriją įžengė „užsienio kariai“, su „NATO įranga“, praneša kanalas „Ukraina 365“.

[Vokietija] Fantastiškas kavos aparatas. Karšta/šalta kava, 5 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („HiBREW H3A“)
3074 4

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Sudžios gyventojai pasakojo, kad jų namai buvo sugriauti, o patys negalėjo išvykti iš teritorijos. Vietos valdžia neorganizavo evakuacijos, o žmonės, kaip įmanydami, gelbėjasi patys. Tuo pačiu metu neįmanoma pasiekti tų, kurie liko teritorijoje, kur vyksta kautynės.

Gujevo kaime valtimis žmonės perplaukia upę ir bėga į mišką. Kursko gyventojai netiki vietos žiniasklaida, kuri skelbia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos buvo sustabdytos. Anot jų, Malaja Loknia gyvenvietės teritorija 90% priklauso Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

 

Žmonės pasakojo, kad nuolat gyvena apšaudomi ir yra prie to pripratę, tačiau nevalia jų palikti likimo valiai, o reikia  kuo greičiau evakuoti. Šaltinis rašo, kad nuo rugpjūčio 6 dienos Kursko srityje buvo evakuoti tik 3 tūkst. žmonių.

Tuo tarpu Rusijos diktatorius pažadėjo Kursko srities gyventojams ne evakuaciją, o piniginę kompensaciją – 10 tūkstančių rublių (105 eurus). Per dvejus karo metus vietos valdžia nesiėmė jokių veiksmų, kad būtų evakuoti pasienio teritorijoje gyvenantys civiliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(0)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: