„Rusijos generolai apstulbę.“ Putino kantrybė baigiasi  ()

Jis viską žinojo iš anksto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-10 „Rusijos generolai apstulbę.“ Putino kantrybė baigiasi  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas buvo iš anksto žvalgybos informuotas apie Ukrainos pasirengimą sausumos puolimui Kursko srityje, tačiau nekreipė dėmesio į šiuos įspėjimus.

Kaip praneša „Bloomberg“, remdamasis Kremliui artimu šaltiniu, Rusijos žvalgyba apie artėjančią Ukrainos armijos operaciją žinojo prieš dvi savaites, tačiau RF karinė vadovybė ignoravo šiuos pranešimus, be to ši informacija nebuvo pranešta V. Putinui.

[EU+Kuponai] Nuostabūs jump starteriai, išmanios IP kameros, automobilių multimedijos sistemos, el. paspirtukai ir kt. (Video)
3521 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MECO ELEVERDE“ - akumuliatorinis pūstuvas

2) „iMars I-J12“ - 16000mAh jump starteris

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „ESCAM QF500“ - dvigubo objektyvo, 5+5MP, 10X, išmanioji kamera

5) „Ninebot ES4“ - 350W el. paspirtukas

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

Agentūros pašnekovas pažymi, kad V. Putinas greičiausiai nesiryš atleisti V. Gerasimovo, nepaisant didelio masto „valymo“ Rusijos gynybos ministerijoje, tačiau diktatoriaus kantrybė generolui jau baigiasi.

Dieną anksčiau V. Gerasimovas pranešė V. Putinui, kad Ukrainos kariuomenės veržimasis į Kursko sritį neva buvo sustabdytas ir pažadėjo grįžti prie Rusijos Federacijos sienų, tačiau nuo to laiko rusų padėtis regione tik pablogėjo: ukrainiečių ginkluotosios pajėgos tęsė puolimą ir užėmė dar keletą gyvenviečių. Šiuo metu Ukrainos kariuomenė valdo daugiau nei 400 kvadratinių kilometrų plotą.

 

Be to, pavyko sugauti keliasdešimt rusų kareivių. Analitikai pastebi, kad Ukrainos puolimas nustebino Rusijos armijos generolus. Rusijos kariai pasirodė prastai pasiruošę ir pirmaisiais operacijos etapais Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms beveik nesipriešino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(1)
(115)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()