„Puola 1000 elitinių karių su JAV ir Vokietijos tankais“  ()

Vyksta gerai parengtas puolimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 „Puola 1000 elitinių karių su JAV ir Vokietijos tankais“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per tris dienas trukusią operaciją Kursko srityje Ukrainos kariškiai paėmė į nelaisvę kelis šimtus Rusijos karių ir užėmė apie 100 kvadratinių kilometrų teritorijos Kursko srityje, su anonimiškumo sąlyga Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio patarėjas sakė laikraščiui „The Washington Post“.

Laikraštis patikslina, kad puolime dalyvauja apie 1 000 karių iš elitinių šturmo brigadų, kurių įgulose yra amerikietiškų ir vokiškų šarvuočių ir tankų. Tokias išvadas leidinys daro remdamasis Rusijos provakarietiškų tinklaraščių analize.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

V. Zelenskio patarėjas patvirtino operaciją ir sakė, kad šį kartą Ukraina įtraukė daug daugiau karių nei ankstesniuose reiduose. Kitas šios operacijos skirtumas nuo ankstesnių buvo tas, kad ankstesniuose reiduose Belgorodo srityje daugiausia dalyvavo sukarinti daliniai, suformuoti iš rusų, kovojančių Ukrainos pusėje.

 

Kyjivas tikisi išlaikyti Kursko srities dalių kontrolę, kad galėtų jomis pasinaudoti per derybas su Rusija, sakė V. Zelenskio patarėjas. Tuo tikslu Ukrainos valdžia prašo Jungtinių Valstijų leisti naudoti tolimojo nuotolio raketas ATACM, kad galėtų smogti aerodromams, iš kurių kyla Rusijos kovos lėktuvai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(7)
(128)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: