„Jie pradėjo kasti tranšėjas ir žemines.“ Rusams šokas. Jau 600+ kv. km  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos šiurpina rusus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 „Jie pradėjo kasti tranšėjas ir žemines.“ Rusams šokas. Jau 600+ kv. km  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė per dieną keliu iš Sudžos į Kurską nužygiavo daugiau kaip 30 kilometrų, rodo „Radio Svoboda“ duomenys apie mūšio laukus Kursko srityje. Taip pat Ukrainos ginkluotosios pajėgos, remiantis šiais duomenimis, įveikė apie 7 kilometrus keliu į Lgovą.

Nuo artimiausios kovos vietos prie Kursko iki paties srities centro liko mažiau nei 50 km. Be to, atstumas nuo mūšių vietų iki Lgovo rajono centro, iš kurio pradėjo masiškai išvykti civiliai gyventojai, sumažėjo iki 10 km.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
2498

Rekordiškai žema kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

„Ukrainos diversinės grupės koviniais veiksmais surišo Rusijos ginkluotųjų pajėgų patikros postus ir juos apėjo, patekdami į kuo daugiau tuščių gyvenviečių. Dėl sumaišties ir kontrolės problemų buvo perdėtas priešo žygio mastas, o tai žaidė į naudą sėjant paniką“, – rašė „Rybar“ kanalas.

Ukrainos kariškiai ketvirtadienio vakarą paskelbė nuotraukas iš Ivanovkos ir Liubimovkos gyvenviečių, esančių arčiausiai Korenevo kaimo. Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo statyti gynybines tranšėjas ir žemines, pranešė „Rybar“.

 

Agentūros analizės duomenimis, bendras plotas, kuriame vyko kovos, buvo 661 kvadratinis kilometras. Ketvirtadienio popietę jis buvo 430 kvadratinių kilometrų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(158)
(5)
(153)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: