[ŽT] Galingai. Zelenskis: „jie yra kaip tik tai, ko reikia mūsų valstybei“ (Video)  ()

Ukraina Rusijos nepagailės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-09 [ŽT] Galingai. Zelenskis: „jie yra kaip tik tai, ko reikia mūsų valstybei“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ketvirtadienį po pasitarimo su aukščiausiąja karine vadovybe sakė, kad išklausė ginkluotųjų pajėgų vado generolo Oleksandro Syrskio pranešimus ir padarė išvadą, kad „jie yra kaip tik tai, ko reikia mūsų valstybei“, rašo tvn24.pl.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

V. Zelenskis sakė, kad ukrainiečiai yra pajėgūs pasiekti savo tikslus. „Ne mes nusprendėme siekti savo tikslų kare. Rusija atnešė karą į mūsų žemę ir turėtų pajusti, ką padarė. Kita vertus, mes norime kuo greičiau pasiekti savo (tikslus) taikos metu, esant teisingai taikai. Taip ir bus“, – pabrėžė prezidentas.

 

Antradienį Ukrainos pajėgos įsiveržė į su Ukraina besiribojančią Rusijos Kursko sritį ir ten tebekovoja iki šiol. Žiniasklaida, remdamasi Rusijos pareigūnais, pranešė, kad apie 1 000 Ukrainos karių su tankais ir šarvuočiais, prisidengdami bepiločiais orlaiviais ir artilerija, įsiveržė į Rusiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(1)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: