Masinis Ukrainos puolimas. Rusai priversti bėgti (Video)  ()

Dega amunicijos sandėlis. Teritorijoje girdisi sprogimų garsai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po didžiulio Ukrainos bepiločio lėktuvo atakos buvo evakuoti keturių Rusijos Lipecko srities miestų gyventojai. Degė karinių oro pajėgų bazės pastatai, įskaitant amunicijos sandėlį. Lipecko mieste įvesta nepaprastoji padėtis.

Ukrainiečiai taip pat smogė taikiniams Belgorodo srityje ir Krymo pusiasalyje. Rusijos gynybos ministerija praneša, kad buvo sunaikinti 75 Ukrainos dronai. Generalinis štabas Kijeve patvirtino, kad įvykdė ataką. 

[EU+Kuponai] Karinio tvirtumo GPS išmaniojo laikrodžio premjera, 3in1 sulankstomas belaidis įkroviklis, žaidimų konsolė, žibintuvėlis, TWS ausinės ir planšetės (Video)
2666 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-iw30“ - 3in1 sulankstomas belaidis įkroviklis

2) 800 retro žaidimų delninė konsolė

3) „Astrolux HM01“ žibintuvėlis

4) „BlitzWolf BW-FYE16 Plus“ - TWS ausinės su įspūdingu LED ekranu

5) „Zeblaze Stratos 3 Ultra“ - karinio tvirtumo GPS išmanusis laikrodis

6) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

Išsamiau

Dėl Ukrainos drono atakos Rusijoje nutrūko elektros tiekimas. Lipecko srities gubernatorius Igoris Artamonovas rašė, kad sužeisti devyni žmonės.

 

Agentūra „Reuters“ praneša, kad oro bazėje netoli Lipecko kilo didžiulis gaisras. Dega amunicijos sandėlis. Teritorijoje girdisi sprogimų garsai, matyti tamsūs dūmų debesys. Dėl atakos prieš aviacijos bazę regiono valdžia nusprendė evakuoti keturių arčiausiai jos esančių kaimų gyventojus.

Rajono gubernatorius Igoris Artamonovas paskelbė atšaukiantis visus pramoginius renginius. Sporto renginiai bus vykdomi laikantis didesnių saugumo priemonių.

 

„Nebauginsime, nepasiduosime, bet rizikuoti savo žmonių gyvybėmis neplanuojame“, – sakė jis.

Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas taip pat nerimauja dėl Ukrainos atakos, įvykdytos bepiločiais orlaiviais. Daugiausia nuostolių užfiksuota Novy Oskolo ir Stary Oskolo miestuose. 

Apie aukas informacijos nėra. Vietoje dirba Nepaprastųjų reikalų ministerijos nariai. Be kita ko, Krymo pusiasalyje taip pat buvo girdėti sprogimai: Sevastopolyje ir Simferopolyje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: