[ŽT] „Pirmą kartą.“ Prezidentas nutraukia tylą (Video)  ()

Rusiją tai išmušė iš vėžių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-10 [ŽT] „Pirmą kartą.“ Prezidentas nutraukia tylą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Volodymyras Zelenskis ketvirtadienį pirmą kartą nutraukė tylą ir pagyrė Ukrainos kariuomenę už gebėjimą „nustebinti“ ir pasiekti rezultatų, kai Ukrainos kariuomenė pralaužė Rusijos gynybą Kursko srityje. Valstybės vadovas tiesiogiai nekomentavo karinės operacijos, tačiau leido suprasti, kad kariuomenė veikė pagal aiškiai parengtą planą. 

Tai pranešė naujienų agentūra „Reuters“, pabrėždama, kad oficialiai Ukrainos kariuomenė laikosi visiškos tylos strategijos dėl proveržio į Rusijos teritorijos gilumą. Vyriausiojo ginkluotųjų pajėgų vado pasisakymų vaizdo įrašo fragmentas buvo paskelbtas jo „Telegram“ kanale. 

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

„Visi mato, kad Ukrainos kariuomenė moka nustebinti. Ir žino, kaip pasiekti rezultatų“, – pabrėžė valstybės vadovas per kalbą renginyje, kuriame buvo pristatyta nauja Ukrainos kariuomenei skirta programėlė.

„Ukrainos kariuomenė grumiasi mūšio lauke, kuriame mūsų kariai ne tik atsispiria okupantų jėgos persvarai, bet ir ją naikina, nes tai būtina Ukrainos – mūsų valstybės ir nepriklausomybės – gynybai“, – pridūrė jis.

 

Vakarų žurnalistai pastebi, kad nors operacija Kursko kryptimi neįtikėtinai sėkminga ir išmušė iš vėžių Rusiją, Ukrainos kariuomenės generalinis štabas jos niekaip nekomentavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(2)
(99)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()