Rusų panika auga. „„Vagneriečiai“ jau skuba“  ()

Jie karštligiškai bando išspręsti situaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įvykiai Kursko srityje vystosi gana sparčiai. Rusija vis dar iki galo nesuvokia, ką daryti, todėl jų armija patiria didelių nuostolių.

Karo ir politikos ekspertas Oleksandras Musijenka „24 kanalui“ pasakojo, ko dar galima tikėtis iš įvykių Kursko srityje. Internete jau pasirodė vaizdo įrašas, kuriame Ukrainos kariuomenė tvirtina, kad turi Sudžos kontrolę.

Liepos 6-osios rytą Rusijos „Telegram“ kanalai pradėjo masiškai skelbti apie „sienos proveržį“ Kursko srityje. Per kelias ateinančias dienas rusų panika augo, nes nežinomi daliniai toliau judėjo į priekį per apgyvendintas Rusijos vietoves.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
2498

Rekordiškai žema kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

„Labai sunku išlaikyti savo kariuomenės pažangą paslaptyje. Kursko srityje buvo netikėtumo efektas, o tai labai svarbu, ir tai sukėlė savotišką paniką. Kokie jo rodikliai? Putinas bandė apsimesti labai ramus, tarsi „viskas kontroliuojama“. Gerasimovas jam pranešė, kad „bėdos nebėra“, – pažymėjo Musijenka.

Rusijos viešieji puslapiai užpildyti įvairia informacija tiek apie įvykius Kursko srityje, tiek apie reakciją į šiuos įvykius. Kažkas rašo, kad neva ten turėtų būti perkelta armija iš Belgorodo srities, kažkas skelbia informaciją, kad „vagneriečiai“ neva jau skuba į Kursko sritį.

Tai yra, patys rusai panikuoja, nes nebuvo pasiruošę. Dabar jie karštligiškai bando išspręsti situaciją.

 

„Dar per anksti viską apibendrinti, nes manau, kad turėtume tikėtis daugiau „staigmenų“. Galbūt, ir ne tik šia kryptimi. Dar nematėme visos operacijos. Svarbu ir tai, kad Rusija bus priversta į Kursko sritį perkelti tam tikrus Rusijos rezervus, kurie turėjo būti išsiųsti į Donbasą. Tokių ženklų yra“, – pabrėžė karo ekspertas.

Jau yra preliminari informacija, kad rusai neperves rezervų į Niujorką ir Torecką Donecko srityje. Šie planai bent jau atidedami, jei ne visiškai atšaukiami. Be to, žinoma, svarbu, kad rusai patirs nuostolių. Tiek gyvos jėgos, tiek technologijų srityje. Be to, tai rimtas politinis signalas Vakarams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: