[ŽT] „Palaukite dvi ar tris dienas.“ Ką pažadėjo Kadyrovas  ()

Ramzanas Kadyrovas pasakė tik vieną sakinį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas generolas Valerijus Gerasimovas paskelbė, kad ukrainiečių puolimas buvo sustabdytas, panašu, kad rusai ten nekontroliuoja padėties. Į Ukrainos puolimą Rusijos teritorijoje penktadienį sureagavo ir Vladimiro Putino sąjungininkas, Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3647 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Pokalbio su Čečėnijos agentūra „Chechnya Today“ metu jis keliais žodžiais įvertino situaciją ir paprašė kantrybės.  „Palaukite dvi ar tris dienas, bus gerų rezultatų“, – sakė jis.

Pentagono atstovo spaudai pavaduotoja Sabrina Singh pasakė tiesiai: „Mes nelaikome to eskalavimu. Pažiūrėkite, kaip vyksta karas Ukrainoje. Šalies veiksmai Kursko srityje atitinka JAV politiką dėl tiekiamų ginklų naudojimo“, – sakė ji. 

 

Ukrainos vadovybė nuo pat pradžių tylėjo apie išpuolį, tačiau ketvirtadienį šalies prezidentas Volodymyras Zelenskis gyrė kariuomenę už gebėjimą „nustebinti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: