Visiškas fiasko. „Antra pasaulio armija“ prašo paaukoti jiems ginklus. Kas vyksta  (1)

Rusija griebiasi bet kokio šiaudo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai pradėjo kampaniją laikinai okupuotoje Zaporižios srities dalyje, ragindami sudaryti sutartį su Rusijos invazinėmis pajėgomis.

Apie tai pranešė Zaporižios regiono karinės administracijos vadovas Ivanas Fiodorovas.

Pranešama, kad laikinai okupuotose Zaporižios srities teritorijose Rusijos okupantai dislokavo mobiliuosius kariuomenės verbavimo centrus, kuriuose Ukrainos piliečiai raginami pasirašyti sutartį ir jiems žadami šimtai tūkstančių rublių už tai, kad žudys savo bendrapiliečius.

Monitorius, kokio dar nesu matęs: 4K raiška, 42 coliai, OLED, ir fantastiškai gera vaizdo kokybė („Philips Evnia 42M2N8900 – Series 8000“ apžvalga)
3652 1

Šis naujausios Philips Series 8000 serijos monitorius išties yra daugeliu požiūrių įspūdingas ir nepaprastas gaminys. Tik rezervuokit jam vietos ant savo stalo.

Išsamiau

Rusijos okupantus ypač domina jaunimas – jie nori pritraukti vaikinus ir merginas iš okupuotų teritorijų tarnauti bepiločių orlaivių daliniuose.

 

Be to, okupantai stengiasi pritraukti civilius gyventojus iš laikinai okupuotų teritorijų padėti Rusijos armijai – paskelbta galimybė paaukoti medžioklinių ginklų Rusijos armijos reikmėms. Medžiokliniais ginklais rusai dengia pėstininkų grupes nuo ukrainiečių bepiločių orlaivių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(120)
(-96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: