„Jie ką tik kirto sieną.“ Beprotiška. Ką įsakė Syrskis (Video)  ()

Kirto Belgorodo srities sieną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-10 „Jie ką tik kirto sieną.“ Beprotiška. Ką įsakė Syrskis (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos sėkmingai kirto Belgorodo srities sieną. Rugpjūčio 10-osios rytą 252-ojo puolimo bataliono kariai paskelbė vaizdo įrašą iš Rusijos Poroz kaimo Graivoronsko rajone.

Filmuotą medžiagą galima rasti kanale „Telegram“ kanale „Ukraine 365.“

Vaizdo įrašas buvo įrašytas prie Poroz kaimo klubo, esančio kaimo centre. Sprendžiant iš filmuotos medžiagos, operacijoje, be 252-ojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo bataliono „Šturm“, dalyvavo ir Sakartvelo legionas.

[Vokietija] Fantastiškas kavos aparatas. Karšta/šalta kava, 5 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („HiBREW H3A“)
3065 4

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„252-asis batalionas yra Poroz kaime, Belgorodo srityje. Šlovė Ukrainai! Šlovė 252-ajam batalionui!“ – kalbėjo kovotojai.

Poroz kaimas yra vos už poros kilometrų nuo Ukrainos ir Rusijos sienos. Šiuo metu nežinia, ar kalbama apie vietinę operaciją, ar apie didelį sienos proveržį Kursko srityje.

IDF karininkas ir karinis stebėtojas Yigalas Levinas teigė, kad situacija Poroz yra tik pradžia.

„Įtariu, kad Ukraina dabar pradės okupuoti papildomas rusų gyvenvietes palei visą sieną, neapsiribodama tik Kursko sritimi... Gali būti, kad puolimas Kursko srityje ir Sudžos užėmimas yra atitraukiantis manevras, būtent su tikslu priversti priešą ten perkelti pajėgas, surišti jas ten, priversti susigrąžinti Sudžą, ir t.t. Kartu taip pat bus užimami kiti pasienio punktai, siekiant sukurti daugiau įtampos priešui, o tada įvykių eigoje bus nustatyta silpnoji grandis, kur bus dedamos pagrindinės pastangos. Bet visa tai yra spėlionės, aš manau, kad niekas nežino, kokia yra tikroji Ukrainos generalinio štabo idėja, išskyrus vyriausiąjį vadą ir keletą kitų jam artimų žmonių“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(190)
(3)
(187)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: