„Nužygiavo šimtus kilometrų.“ Vyksta kažkas galingo  ()

Pasinaudojo savo esminiu išskirtinumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos karinė ir politinė vadovybė yra paralyžiuota ir demoralizuota dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų prasiveržimo į Kursko sritį. Tačiau tokios operacijos yra ukrainiečių, kurių Kremlius iki šiol iki galo neįvertina, gudrybė. 

Apie tai savo tinklaraštyje rašo Rusijos analitikas Anatolijus Nesmijanas (El Miuridas). 

Jis įsitikinęs, kad V. Putino „specialioji operacija“ buvo iš anksto pasmerkta. 

„Kovoti su priešu, kuris turi partizaninio karo patirtį, tradicijas ir mentalitetą, – juk reikia suprasti, su kuo turėsi reikalų. Sidoras Kovpakas savo reidais į vokiečių kariuomenės užnugarį atitraukė vokiečių divizijas ir nužygiavo šimtus kilometrų. Dešimčių didelių ir šimtų mažų partizanų būrių Ukrainoje ir Baltarusijoje problemos vokiečių vadovybė taip ir neišsprendė.... Perpraskite tuos, kuriuos „demilitarizuojate“. Bent jau patyrinėkite juos, ar ką“, – pažymėjo rusų tinklaraštininkas. 

[Vokietija] Fantastiškas kavos aparatas. Karšta/šalta kava, 5 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („HiBREW H3A“)
3065 4

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis mano, kad po dvejų su puse metų didžiojo karo Rusijos valdžia vis dar lygiai taip pat nuvertina ukrainiečius, juos niekina. Tai Rusijos Federacijai virsta tokiomis istorijomis kaip Kursko srityje, kur kovos tęsiasi jau kelintą dieną. O Rusijos valdžia dabar atrodo kaip visiški skystablauzdžiai. 

 

Ukraina, rašo Miuridas, nuo Rusijos Federacijos skiriasi stipriais horizontaliais ryšiais, joje nėra tokios griežtos vertikalios kontrolės kaip Rusijos Federacijoje. Ir tai yra pagrindinis jos pranašumas dabartiniame kare. 

„Kyjivas pasinaudojo savo esminiu išskirtinumu – gebėjimu improvizuoti“, – pažymėjo rusų tinklaraštininkas. 

Tai kartu su vakarietiška ginkluote, davė puikių rezultatų. Ir, Miurido nuomone, Rusija nebeturi jėgų rimtai atsakyti į šią taktiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(293)
(7)
(286)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()