Jis pyksta. „Į kovą kyla buldogai...“  ()

Prarado paskutinį pasitikėjimą generolais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-13 Jis pyksta. „Į kovą kyla buldogai...“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kontrteroristinės operacijos“ (KTO) režimo su Ukraina besiribojančiame regione įvedimas rodo didėjantį Kremliaus ir šalies karinės vadovybės susiskaldymą.

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas prarado paskutinį pasitikėjimą generolais. Būtent todėl jis nusprendė Kursko, Briansko ir Belgorodo regionuose įvesti ne karo padėtį, o „kontrteroristinės operacijos“ (KTO) režimą.

Tokią nuomonę savo tinklaraštyje „Telegram“ išreiškė žurnalistas Maiklas Naki.

Jis neatmetė, kad dėl to, kas vyksta, Valerijus Gerasimovas gali netekti Rusijos Federacijos generalinio štabo vadovo posto, kurį ėjo pastaruosius 12 metų.

[EU+Kuponai] Nuostabūs jump starteriai, išmanios IP kameros, automobilių multimedijos sistemos, el. paspirtukai ir kt. (Video)
3521 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MECO ELEVERDE“ - akumuliatorinis pūstuvas

2) „iMars I-J12“ - 16000mAh jump starteris

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „ESCAM QF500“ - dvigubo objektyvo, 5+5MP, 10X, išmanioji kamera

5) „Ninebot ES4“ - 350W el. paspirtukas

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

Į kovą kyla buldogai. „Sprendžiant iš to, kad Putinas įvedė KTO režimą, jis pyksta dėl to, kas vyksta, ir jo pasitikėjimas Gynybos ministerija vėl nukrito žemiau nulio, nes KTO režimą valdo jo mylima FSB... Tegul buldogai kovoja, žinoma, visa tai tikrai yra mūsų naudai“, – rašė ekspertas.

Rusijos Federacijoje Ukrainos puolimo Kursko srityje fone iškilo sąmokslo teorijos versija, kad Rusijos generolai galėjo tyčia neinformuoti Putino apie proveržio grėsmę, keršydami jam už masinius areštus ir valymus. Gynybos ministerijoje kTO režimo įvedimas liudija apie šią versiją.

 

Naujas režimas trijuose Rusijos Federacijos pasienio regionuose buvo paskelbtas vėlų rugpjūčio 10 d. vakarą. Rusijos valdžia, matyt, suprato, kad Rusijos visuomenei ši idėja nepatiks.

Rusijos Z kanalai jau aštriai kritikuoja KTO. Jie piktinasi, kad Kremlius vis dar bijo vadinti tai, kas vyksta, karu. Taip pat ultrapatriotų gretose jie įsitikinę, kad FSB nesugebės veiksmingai atsispirti didelei Ukrainos karinei grupei ir prasidės chaosas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(336)
(13)
(323)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: