„Teritorija laisva nuo Putino.“ Kas vyksta (Video)  ()

„Pagaliau priims teisingą sprendimą.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-12 „Teritorija laisva nuo Putino.“ Kas vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Markas Feiginas išsakė savo pasiūlymą rusams: „Pagrindinis dalykas yra tas, kad mes laukiame, kol pajudės patys rusai, kad jie, supratę šį siaubą, pagaliau priims teisingą sprendimą. Nereikia nieko daugiau prašyti Putino. Reikia visiems susitarti, reikia visiems kurti normalų gyvenimą“.

Marko Feigino interviu su Aliona Kurbanova galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Žinomas teisininkas, kreipdamasis į rusus, išsakė netikėtą mintį: „Tikimės veiksmų iš žmonių, gyvenančių Kursko srityje, Kursko mieste. Spirkite lauk valdininkus, imkite administraciją, imkite valdžią į savo rankas. Ten, sako, nėra lyderio, bet juk turi būti vietiniai aktyvistai“.

[Vokietija] Fantastiškas kavos aparatas. Karšta/šalta kava, 5 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („HiBREW H3A“)
3065 4

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Kviečiame šiuos žmones nedelsiant priimti atsakingus sprendimus, eiti į visų gyvenviečių administracijas, savivaldybes ir pan., perimti valdžią ir paskelbti teritoriją laisvą nuo Putino Maskvos. Tai labai paprasta, o Ukrainos kariuomenė yra tik įrankis, nieko daugiau. Kokios valdžios norite? Ar norite senosios vyriausybės, kuri jus atvedė į karą? Man atrodo, kad oficialus Kyjivas turi sutelkti dėmesį į tai“, – apibendrino Markas Feiginas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(222)
(3)
(219)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: