„To nebuvo net 80 metų.“ Išsipildė didžiausias Kremliaus košmaras (Video)  ()

To nebuvo nuo Antrojo pasaulio karo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai tęsia puolimą Kursko srityje, kuriame dalyvauja ir elitinės brigados, aprūpintos vakarietiška technika. Viena iš jų – 82-oji oro desanto brigada, kurioje, be kita ko, naudojamos vokiškos pėstininkų kovos mašinos „Marder 1A3“. Tai pirmoji tokia situacija per 80 metų, rašo „Wirtualna Polska“.

Kursko srities puolime dalyvauja ir proukrainietiški daliniai, sudaryti iš rusų (legionas „Rusijos laisvė“, Rusijos savanorių korpusas ir „Sibiro batalionas“), ir elitinės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų formuotės. Pastarajai grupei, be kita ko, gali priklausyti 82-oji oro desantininkų brigada ir kitos formuotės su tankais.

[Vokietija] Fantastiškas kavos aparatas. Karšta/šalta kava, 5 tipų kapsulės, maksimali kokybė ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („HiBREW H3A“)
3065 4

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Todėl buvo laiko klausimas, kada „Marder 1A3“ bus pataikyta arba sunaikinta Rusijos teritorijoje. Tai pirmas kartas nuo Antrojo pasaulinio karo, kai Rusijoje nukentėjo vokiečių karinė transporto priemonė. Toliau pateiktoje filmuotoje medžiagoje matyti, kaip netoli Sverdlikovo kaimo pataikyta į „Marder“ (greičiausiai dronu „Lancet-3“). Pataikymo pasekmės nežinomos, nes „Marder“ galėjo išlikti sveikas arba būti sunaikintas, priklausomai nuo to, į kurią vietą buvo pataikyta.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(18)
(105)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()