„Situacija pasikeitė.“ Į Rusiją žengia chaosas (Video)  ()

Ukrainos sąjungininkai nieko nežinojo apie pasirengimą operacijai Rusijos Federacijos teritorijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-12 „Situacija pasikeitė.“ Į Rusiją žengia chaosas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdama užkirsti kelią informacijos nutekėjimui, Ukrainos karinė-politinė vadovybė laikė paslaptyje Kursko „išvadavimo“ planus, sakė Hristo Grozevas. Ukrainos sąjungininkai nieko nežinojo apie pasirengimą operacijai Rusijos Federacijos teritorijoje, tačiau sužinoję į tai reagavo ramiai ir net pritariamai.

Hristo Grozevo nuomonę apie „spec. operaciją“ Kursko srityje galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Tiriamosios žurnalistikos srities ekspertas sakė: iš pradžių sąjungininkai netikėjo, kad operacija Rusijos teritorijoje gali būti tokio masto, tačiau trečią dieną nuo „spec. operacijos“ pradžios jie įsitikino, kad Ukrainos ketinimai yra rimti.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
2495

Rekordiškai žema kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

„Pats kalbėjausi su kelių Vakarų šalių atstovais, kuriuos nustebino pasirengimo šiai kontratakai Rusijos teritorijoje mastas ir lygis, jų pirmoji reakcija buvo ta, kad tai greičiausiai kažkokia minimali operacija, kuria siekiama sukurti įtampą tarp Rusijos gyventojų kad jie suprastų karo kainą“, – sakė Grozevas.

Tada žurnalistas papasakojo, kaip įvykiai Kursko srityje veikia situaciją Rusijos Federacijoje. Jis mano, kad Rusijos oligarchai ir net specialiosios tarnybos yra visiškai sutrikę dėl to, kas vyksta. Jie stebėjo įvykius fronte ir tikėjosi, kad Rusija sistemingai užgrobs vis daugiau naujų teritorijų, o vėliau, derėdamasi su naujuoju JAV prezidentu, įšaldys karą prie šių sienų. Dabar situacija pasikeitė, niekas nesupranta, kaip ir dėl ko galima derėtis.

 

„Tai labai destabilizuoja Kremliaus vadovybę. Artimiausiomis dienomis, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos įsitvirtins šiose pozicijose arba žengs į priekį, Rusijoje pamatysime dar didesnį chaosą. Taip kad tai, kas vyksta, yra gerokai svarbiau, nei atrodo iš šalies“, – apibendrino Grozevas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(4)
(116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: