„Daugiau nei 800.“ Ukraina skubiai prašo pagalbos. Kas nutiko (Video)  (1)

Tada karas priartėtų prie teisingos pabaigos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vadovas pabrėžė, kad norint sustiprinti Ukrainos gynybinius pajėgumus, skubiai reikia neribotos tarptautinių partnerių paramos.

Rugpjūčio 5–11 d. Rusijos pajėgos į Ukrainą paleido daugiau nei 30 raketų ir daugiau nei 800 aviacinių bombų, sakė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ir pridūrė, kad Rusija negali naudoti tokių ginklų, o tai šaliai nuo 2022 m. nuolat kelia grėsmę.

Jis tai teigė po Ukrainos įsiveržimo į Rusijos Kursko sritį, prasidėjusį rugpjūčio 6 d. Šiuo metu ukrainiečiai tariamai kontroliuoja šioje srityje apie 30 km  Rusijos teritorijos.

[EU+Kuponai] Nuostabūs jump starteriai, išmanios IP kameros, automobilių multimedijos sistemos, el. paspirtukai ir kt. (Video)
3528 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MECO ELEVERDE“ - akumuliatorinis pūstuvas

2) „iMars I-J12“ - 16000mAh jump starteris

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „ESCAM QF500“ - dvigubo objektyvo, 5+5MP, 10X, išmanioji kamera

5) „Ninebot ES4“ - 350W el. paspirtukas

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

Ukrainos vadovas taip pat pažymėjo, kad rugpjūčio 11-osios naktį per Rusijos smūgį Kyjivo sričiai žuvo vyras ir jo ketverių metų sūnus, o dar vienas 12 metų berniukas buvo sužeistas. Pirminė informacija rodo, kad priešas panaudojo Šiaurės Korėjos raketą, tyčia surengęs teroro aktą prieš Ukrainą. Specialistai stengiasi tiksliai nustatyti raketos detales.

 

V. Zelenskis pakartojo, kad norint panaikinti apribojimus Ukrainos pajėgų smūgiams Rusijos teritorijoje, reikia stiprios partnerių paramos. Jis pabrėžė, kad panaikinus apribojimus Ukrainos tolimiesiems pajėgumams, karas priartėtų prie teisingos pabaigos.

Be to, sekmadienio naktį Ukrainos Poltavos ir Chmelnickio srityse nugriaudėjo virtinė sprogimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)