„Tikslas – padaryti kuo daugiau nuostolių.“ Ukrainos kariuomenės užduotis keičiasi 180 laipsnių kampu  ()

Situacija kardinaliai keičiasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tūkstančiai Ukrainos karių dalyvauja įsiveržime, kurio tikslas – destabilizuoti Rusiją, nurodant jos silpnąsias vietas, portalui AFP sakė aukštas Ukrainos pareigūnas, kai Rusijos Kursko regiono puolimas tęsiasi jau septintą dieną. „Mes puolame. Tikslas – susilpninti priešo pozicijas, padaryti kuo daugiau nuostolių ir destabilizuoti padėtį Rusijoje, kuri nesugeba apsaugoti savo sienos“, – sakė pareigūnas su anonimiškumo sąlyga.

[Vokietija] Fantastiška kaina, 12 colių 2K ekranas, 6+128GB, 8 garsiakalbiai, milžiniška baterija ir kt. Nuostabi Android planšetė („HONOR Pad 8“)
2342 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Labai geros savybės ir kokybė

Išsamiau

Ukrainos pajėgos pasistūmėjo kelis kilometrus, priversdamos Rusijos armiją skubiai pasitelkti papildomus rezervus ir įrangą, nors nė viena pusė nepateikė tikslių duomenų apie susirėmime dalyvaujančių pajėgų skaičių.

Ši operacija „labai pakėlė mūsų, Ukrainos kariuomenės, valstybės ir visuomenės moralę“, AFP sakė Ukrainos pareigūnas.

 

„Ši operacija parodė, kad galime pereiti į puolimą, judėti pirmyn. Atrodo, kad rusai turi problemų dėl veiksmų koordinavimo ir pasirengimo jiems“, – sakė pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(186)
(6)
(180)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: