„51 straipsnis. Tam papildomų leidimų nereikia.“ Kas laukia Lukašenkos (Video)  ()

„Mes iškart atsakysime smūgiu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gali pasinaudoti JT Chartijos 51 straipsniu dėl teisės į savigyną.

Jei Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka pradės karą prieš Ukrainą, jo armija bus nugalėta. O kilus agresijai iš Baltarusijos, priešo taikinius bus galima pulti be papildomų leidimų, pabrėžė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos majoras, Rusijos ir Ukrainos karo veteranas Aleksejus Getmanas.

„Galite būti tikri, kad artimiausiu metu prieš mus nebus vykdomi jokie veiksmai iš Baltarusijos teritorijos, ypač sausuma. Priešingu atveju galime pasinaudoti Jungtinių Tautų Chartijos 51 straipsniu dėl savigynos ir turėti teisę atakuoti bet kokius karinius objektus agresoriaus teritorijoje. Tam papildomų leidimų nereikia“, – „Espreso“ televizijos kanale sakė jis.

[Vokietija] Fantastiška kaina, 12 colių 2K ekranas, 6+128GB, 8 garsiakalbiai, milžiniška baterija ir kt. Nuostabi Android planšetė („HONOR Pad 8“)
2307 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Labai geros savybės ir kokybė

Išsamiau

Ekspertas pažymėjo, kad atakos atveju Ukrainos kariškiai smogs atgal ir Baltarusijos kariuomenė bus nugalėta.

 

„Jei mes ir mūsų partneriai susitarėme nenaudoti tam tikrų rūšių ginklų, tai su savo ginklais, atleiskite, mes vadovausimės tarptautinės teisės straipsniais, tai yra JT Chartija. A. Lukašenka supras, kad jei jis išlips iš savo teritorijos, o iš Baltarusijos pusės bent kažkas bus padaryta, o ne šiaip kažkas atskris, tai mes iškart atsakysime smūgiu. Jis dabar mato, jog jei Ukraina smogs atgal, Baltarusijos armija su visomis savo galimybėmis bus labai greitai nugalėta“, – pareiškė Aleksejus Getmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(313)
(8)
(305)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()