„Išvalyta visa vertikalė.“ FSB žengia į naują lygį (Video)  ()

FSB karas su armija pasiekė naują lygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas mano, kad FSB karas su armija pasiekė naują lygį, o generolų maištas Rusijoje jau subrendo. Rusijos generolai, kuriuos Putinas masiškai suima, nepatenkinti, kad taip elgiasi jų „generalissimas“: neleidžia toliau ramiai pelnytis iš karo, o priešingai – meta į kalėjimą.

„Jie nusprendė mesti Putiną. Žinoma, Gerasimovas ir Rusijos Federacijos Generalinis štabas žinojo, kad operacija (Kursko srityje – red.) įvyks, net ir aš apie tai žinojau. Vyko konkretūs pasirengimai. To nuslėpti neįmanoma. Tūkstančiai žmonių dalyvavo pasiruošime, informacijos nutekėjimas tikrai buvo. O tai reiškia, kad Gerasimovas ir kiti generolai tyčia nepasakojo Putinui apie operaciją“, – sakė Dmitrijus Gordonas.

[Vokietija] Fantastiška kaina, 12 colių 2K ekranas, 6+128GB, 8 garsiakalbiai, milžiniška baterija ir kt. Nuostabi Android planšetė („HONOR Pad 8“)
2339 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Labai geros savybės ir kokybė

Išsamiau

Laidos įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Eksperto teigimu, panašūs įvykiai vyko 1937-39 metais SSRS, kai už kvailumą ir nesugebėjimą kovoti, taip pat už baisią korupciją buvo suimta daugybė sovietų generolų. Tuo laikotarpiu Stalinas NKVD rankomis surengė precedento neturintį smūgį armijai. Buvo likviduoti trys Sovietų Sąjungos maršalai: Bliucheris, Jegorovas ir Tuchačevskis, o kartu su jais buvo sušaudyta ir likusi Raudonosios armijos vadovybė. Taip buvo išvalyta visa vertikalė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(8)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: