[ŽT] „Putinas atsidurs pamazgų duobėje.“ Ką ruošia Rusijos generolai (Video)  (1)

Sąlygos generolų maištui jau subrendo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas mano, kad FSB karas su armija pasiekė naują lygį, o sąlygos generolų maištui Rusijoje jau subrendo.

Ukrainos žurnalistas ir politikos apžvalgininkas per bendrą srautą su Vasilijumi Golovanovu, kurį galima stebėti „YouTube“, išreiškė įsitikinimą, kad su Vakarų žvalgybos tarnybomis susisiekę Rusijos generolai atiduos Kursko sritį ir galbūt kai kurias kitas Rusijos Federacijos teritorijas.

[Vokietija] Fantastiška kaina, 12 colių 2K ekranas, 6+128GB, 8 garsiakalbiai, milžiniška baterija ir kt. Nuostabi Android planšetė („HONOR Pad 8“)
2341 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Labai geros savybės ir kokybė

Išsamiau

„Putinas atsidurs pamazgų duobėje, praras savo reitingą ir Rusijoje prasidės protesto judėjimai. Kilus triukšmui bus smūgiai  su Vakarų ginklais, jie smogs į aerodromus ir visa kita. Ir Putinui bus šakės. Tad mano prognozė apie karo pabaigą šiemet darosi vis aiškesnė, apčiuopiamesnė ir suprantamesnė“, – kalbėjo žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(414)
(14)
(400)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: