„Tiesiog pasidavė.“ Ukrainos karys kai ką atskleidžia  ()

„Tai istorinis įvykis.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-12 „Tiesiog pasidavė.“ Ukrainos karys kai ką atskleidžia  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos operacija Rusijos Kursko srityje sekasi geriau nei tikėtasi.

„The Economist“ apie tai pranešė rugpjūčio 11 d., remdamasis savo šaltiniais.

Jų žiniomis, Ukrainos kariškiai, kirsdami laukus ir geležinkelio bėgius, per dieną sugebėdavo nueiti po 10 km. Trečią dieną Rusijos armija atakavo valdomomis aviacinėmis bombomis.

„Viskas degė. Rankos čia, kojos ten“, – žurnalistams sakė Ukrainos kovotojas Ivanas iš 103-iosios brigados. Jis pats buvo sužeistas ir buvo evakuotas į ligoninę Sumų regione.

[EU+Kuponai] Įspūdingo funkcionalumo orų stotelės, TV priedėliai, žaidimų konsolės ir valdikliai, kavos aparatai (Video)
2631 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BLITZHOME BH-CM1503“ - aukščiausios kokybės kavos aparatas

2) „AGSIVO“ orų stotelė

3) „8BitDo Ultimate C“ - žaidimų pultelis

4) „ANBERNIC RG35XXSP“ - sulankstoma retro žaidimų delninė konsolė, 5000+ žaidimų

5) „GameSir G8 Plus“ - belaidis žaidimų valdiklis

6) „MECOOL KM7 PLUS“ - Android 11.0 TV priedėlis

Išsamiau

Kai kurie Ukrainos operacijos aspektai, atrodo, buvo kruopščiai suplanuoti, teigia žurnalistai. Operatyvinis saugumas suteikė netikėtumo elementą – kritinį karo aspektą.

„Mes išsiuntėme savo pajėgiausius dalinius į silpniausią jų sienos tašką. Šauktiniai kariai susirėmė su desantininkais ir tiesiog pasidavė“, – sakė šaltinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generaliniame štabe.

Šaltinis Ukrainos specialiosiose tarnybose pranešė, kad iki rugpjūčio 10 d. kai kurie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai į Rusiją įsiveržė net 40 km gilyn link Kursko. Paslaptimi apgaubtas išpuolis Kremlių nustebino. Maždaug 76 000 vietos gyventojų pabėgo, o Rusijos valdžia ten paskelbė nepaprastąją padėtį. Gerai organizuotos evakuacijos nebuvimas supykdė daugelį. Diktatorius Vladimiras Putinas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą pavadino didelio masto „provokacija“.

 

Sumų administracijos vadovas Vladimiras Artiuchas sakė, kad Ukrainos sėkmė tapo „šaltu dušu“ rusams. „Jie jaučia tai, ką mes jaučiame daug metų, nuo 2014 m. Tai istorinis įvykis“, – sakė pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(3)
(179)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: