[ŽT] Situacija keičiasi. Skelbiamas staigus eskalavimas. „Faktiškai tai duobė“ (Video)  ()

Fronte įvyko staigus eskalavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai padarė didelę pažangą Svatovo-Kupjansko kryptimi. Priešas bando išlyginti fronto liniją Piščanės srityje ir išplėsti flangus, taip pat išlyginti frontą prie Berestovės ir Lozovajos. Situacija Piščanėje dabar labai prasta, liko tik 8 km, kol mūsų kariai bus atkirsti kairiajame krante palei Oskolo upę.

Apie tai kalbėjo žurnalistas ir karo stebėtojas Vasilijus Pechno, vaizdo įrašą galima peržiūrėti „Fabrika novin“ „YouTube“ kanale.

[EU+Kuponai] Nuostabūs jump starteriai, išmanios IP kameros, automobilių multimedijos sistemos, el. paspirtukai ir kt. (Video)
3547 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MECO ELEVERDE“ - akumuliatorinis pūstuvas

2) „iMars I-J12“ - 16000mAh jump starteris

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „ESCAM QF500“ - dvigubo objektyvo, 5+5MP, 10X, išmanioji kamera

5) „Ninebot ES4“ - 350W el. paspirtukas

6) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

Išsamiau

„Fronto atkarpa Piščanėje, kur rusai puola ir veržiasi į priekį, faktiškai tai duobė, iš kurios priešui nepatogu judėti toliau“, – pažymėjo analitikas. Todėl įsibrovėliai pradėjo judėti į aukštumas ir kilti į šiaurę nuo Piščanės, kad galėtų atlikti efektyvesnę operaciją – tam tikru mastu apsupti mūsų kariuomenę kairiajame Oskol upės krante arčiau Kolisnykivkos.

 

„Deja, rusams pasisekė pajudėti į aukštumas į šiaurę nuo šios gyvenvietės“, – sakė Pechno. – Galima sakyti, kad priešas dabar bando apsupti didelę mūsų karių grupę plačiąja to žodžio prasme Svatovsko-Kupjansko kryptimi. Tai labai nemaloni žinia“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(177)
(-138)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: