Atsibudo. Putinas pakomentavo įvykius pietų Rusijoje  ()

„Tokie veiksmai, be abejo, tarnauja pagrindiniam kariniam tikslui...“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-13 Atsibudo. Putinas pakomentavo įvykius pietų Rusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas ilgai dvejojo ​​ar plačiau komentuoti Ukrainos veiksmus pietų Rusijoje. Savo ankstesnius paviršutiniškus pranešimus jis nusprendė praturtinti nauja propagandine žinute. 

Pirmadienį (rugpjūčio 12 d.) Kremliaus vadovas pasveikino renginio „Armia-2024“ svečius. Jis pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo, siekdamos sustabdyti Rusijos karių puolimą Donbase.

„Tokie veiksmai, be abejo, tarnauja pagrindiniam kariniam tikslui – sustabdyti mūsų karių veržimąsi, siekiant visiškai išlaisvinti Lugansko ir Donecko liaudies respublikų teritorijas, Novorosijos teritoriją“, – sakė V. Putinas.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „TITAN ARMY“ žaidimų monitorių premjera! NR.2 rinkoje pristato fantastiškas naujienas
1699 2

„TITAN ARMY“ žaidimų monitorių premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P27GR“ - 27 colių, QHD, 180Hz žaidimų monitorius

2) „TITAN ARMY P2510S“ - 24,5 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

3) „TITAN ARMY P2510H“ - 24,5 colių, HVA, FHD, 240Hz žaidimų monitorius

4) „TITAN ARMY P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

Nusikaltėlis taip pat paskelbė, kad Rusijos gynybos ministerija ir visos tarnybos daro viską, kad išstumtų Ukrainos pajėgas iš Rusijos teritorijos.

Jis pažymėjo, jog „vertina“, kad situacija pietų Rusijoje kelia tokį didelį „Armia-2024“ svečių susidomėjimą.

„Tvirtai palaikome tai, nes vertiname partnerystę ir esame pasirengę ją plėtoti, kad sukurtume naują, teisingesnę, daugiapolę pasaulio tvarką“, – tarė jis susirinkusiems.

Propagandinėje kalboje V. Putinas pridūrė, kad forumas yra „tikrai tarptautinis“. „Matome, kad mūsų įsipareigojimas skatinti konstruktyvų bendradarbiavimą randa atgarsį“, – sakė jis.

 

RF vadovas minėjo, kad renginyje dalyvaus per 120 užsienio kompanijų „iš dešimčių šalių“. Jis pabrėžė, kad tai yra galimybė Rusijai „padidinti bendradarbiavimo su draugiškomis šalimis efektyvumą saugumo ir gynybos klausimais“.

Tolimesnių rajonų (rajonų) evakuaciją Rusijos Belgorodo ir Kursko srityse, besiribojančiose su Ukraina, pradėjo vietos ir regionų valdžia, pirmadienį pranešė nepriklausoma Rusijos žiniasklaida.

Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas paskelbė pirmadienį įsakęs evakuoti Krasnojarsko sritį.

„Tai pavojingas rytas. Priešas aktyviai veikia Krasnojarsko srities pasienyje. Esu įsitikinęs, kad mūsų kariai pašalins kylančią grėsmę, tačiau – siekdami apsaugoti mūsų gyventojų gyvybę ir sveikatą – pradedame perkraustyti Krasnojarsko srityje gyvenančius žmones į saugesnes vietas“, – „Telegram“ paskelbtame įraše sakė V. Gladkovas.

 

Kursko srities Belovskio rajono vadovas Nikolajus Volobujevas taip pat kreipėsi į visus gyventojus, prašydamas evakuotis, nes į teritoriją įžengė Ukrainos pajėgos.

Iki šeštadienio iš Kursko srities, kur Ukrainos pajėgos vykdo puolimą nuo rugpjūčio 6 d., jau buvo evakuota per 76 000 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(1)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: